Turnaj boxu v Michalovciach

Turnaj boxu v Michalovciach

V sobotu 26. 11. 2016 sa v Michalovciach konal posledný turnaj II. ligy a medzinárodný turnaj s účasťou 2 klubov z Poľska. Na turnaji sa odboxovalo 27 stretnutí. Podujatie krátkou exhibíciou otvorila slovenská boxerská jednička naprieč váhami, Martin “Cracker” Parlagi, držiteľ medzinárodného titulu ČUBP a interkontinentálneho titulu UBO.

ŠK Miko fit-box z Kamenice nad Cirochou na tomto turnaji reprezentoval Samuel Hrivňák, Tomáš Zajac, David Zajac a Martin Zajac. “Chlapci podali v ringu skvelé výkony. Samuel Hrivňák dostal vyrovnaného súpera z Poľska konkrétne z UKS Gimnasion Boguchwala, v kategórii staršieho dorastu do 81 kg. Tento zápas bol veľmi dynamický a patril k jedným z najlepších zápasov turnaja, aj keď Samuel po tomto vyrovnanom zápase podľahol svojmu súperovi na body. Martin Zajac boxoval so súperom z prešovského klubu Sparťan Prešov. Súper si v ringu počínal veľmi dobre, ale svojim výkonom nestačil na nášho Martina, ktorý svojimi tvrdými údermi súpera presne zasahoval, na rozdiel od úderov súpera, ktorým sa Martin s ľahkosťou vyhýbal. Týmto svojim perfektným výkonom si Martin vybojoval výhru na body v kategórii mužov do 75 kg.”

“Ďalším reprezentantom za náš klub v kategórii mužov do 81 kg bol Tomáš Zajac. Tomáš sa so svojim súperom z poľského klubu už v ringu stretol, a to máji tohto roku, kedy zápas aj napriek vyrovnaným silám nedopadol v Tomášov prospech a prehral tesne na body 2:1. Avšak tentokrát Tomáš súperovi nedal šancu a jednoznačne zvíťazil 3:0 na body. Za tento zápas si vyslúžil Tomáš ocenenie za najtechnickejšieho boxera turnaja. Na turnaji za kamenický klub boxoval aj David Zajac v kategórii staršieho dorastu do 81 kg, ktorý vo veľmi vyrovnanom zápase podľahol svojmu súperovi z klubu Sparťan Prešov na body. Tak skvelo ako moji zverenci ukončili sezónu I. ligy, takisto excelentne zvládli aj záver II. ligy. Opäť musím konštatovať, že s ich výkonmi som spokojný a som na nich hrdý.”

zľava: Tomáš Zajac, Štefan Vrábeľ, tréner Marián Miko, Martin “Cracker” Parlagi, Christian Ihnát, David Zajac, Samuel Hrivňák, Martin Zajac

Marián Miko

Čítajte tiež:
Posledný turnaj boxu
Miko fit-box v prvom polroku 2016

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa