Obedové menu reštaurácie „Pod lipou“

Obedové menu na celý týždeň.
Denné menu podávame do 14:00, prípadne do vypredania. Cena menu s polievkou 3.3 €.
Cena polievky bez menu 0,85 €.

 
Pondelok 24.04.2017

Zeleninová krémová s krutónmi

1. 100g Vyprážaný bravčový rezeň s opekanými zemiakmi a hanáckym šalátom
2. 100g Bratislavské ragú so slovenskou ryžou
3. 100g Vyprážaný syr, hranolky
4. 330g Pirohy zemiakovo-bryndzové mastené maslom a cibuľkou

Utorok 25.04.2017

Slepačí vývar s rezancami

1. 100g Plnené kuracie prsia na šampiňónovo-smotanovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky
2. 100g Hovädzie rezance na spôsob číny v zemiakovej lokši
3. 100g Vyprážaný syr, hranolky
4. 330g Pirohy zemiakové mastené maslom a cibuľkou

Streda 26.04.2017

Paradajková polievka so strúhaným syrom

1. 100g Segedínsky guláš „Špeciál“ s knedľou
2. 100g Kurací Gordon Bleu s kapustovo-zemiakovým šalátom
3. 100g Vyprážaný syr, hranolky
4. 330g Pirohy zemiakovo-bryndzové mastené maslom a cibuľkou

Štvrtok 27.04.2017

Francúzka s mušličkami

1. 100g Vihorlatský bravčový rezeň so zemiakovým pyré a cviklou
2. 100g Hovädzie varené v paradajkovej omáčke s knedľou
3. 100g Vyprážaný syr, hranolky
4. 330g Pirohy tvarohové mastené maslom a cibuľkou

Piatok 28.04.2017

Hrstková polievka s cestovinou

1. 180g Vyprážané kuracie stehná vo vajíčku s ružovou zemiakovou kašou
2. 100g Laci pečeň s cibuľkou, americkými zemiakmi a kyslou uhorkou
3. 100g Vyprážaný syr, hranolky
4. 200g Pirohy zemiakové mastené maslom a cibuľkou

2014 © Kamenica nad Cirochou