Obedové menu reštaurácie „Pod lipou“

Obedové menu na celý týždeň.
Denné menu podávame do 14:00, prípadne do vypredania.

Pondelok 18.06.2018

Šošovicová polievka, chlieb
Kapustnica, chlieb + 0.80 €

1. 100g Bulharský rezeň so zemiakovou kašou a uhorkovým šalátom … 3.90 €
2. 100g Kuracie v nivovej omáčke so zeleninovou ryžou … 3.90 €
3. 100g Vyprážaný syr, hranolky … 4.0 €
4. 330g Pirohy tvarohové mastené maslom a cibuľkou … 3.90 €

Utorok 19.06.2018

Morčací vývar s rezancami
Cesnaková s krutónmi a syrom + 0.80 €

1. 100g Zapekané kuracie prsia s broskyňou, ½ ryža, ½ hranolky … 3.80 €
2. 100g Pečená krkovička s kyslou kapustou a knedľou … 3.90 €
3. 120g Grilované kuracie prsia s anglickou zeleninou a bylinkovými zemiakmi … 4.90 €
4. 100g Vyprážaný syr, hranolky … 4.0 €
5. 330g Pirohy zemiakové mastené maslom a cibuľkou … 3.90 €

Streda 20.06.2018

Francúzka polievka s mušličkami
Cesnaková s krutónmi a syrom + 0.80 €

1. 100g Bravčová restovaná pečienka s jablkami, ½ ryža, ½ hranolky … 3.90 €
2. 100g Jemne pikantné kuracie stroganov so zemiakovými lokšami … 3.90 €
3. 120g Hovädzí maďarský guláš v zapekanej žemli … 4.80 €
4. 100g Vyprážaný syr, hranolky … 4.0 €
5. 330g Pirohy zemiakovo-bryndzové mastené maslom a cibuľkou … 3.90 €

Štvrtok 21.06.2018

Gulášová polievka, chlieb
Cesnaková s krutónmi a syrom + 0.80 €

1. 100g Pečená krkovička na červenej kapuste s knedľou … 3.90 €
2. 100g Kuracie rezance obaľované v sezame s letným zemiakovým šalátom … 3.90 €
3. 120g Hovädzí maďarský guláš v zapekanej žemli … 4.80 €
4. 100g Vyprážaný syr, hranolky … 4.0 €
5. 330g Pirohy tvarohové mastené maslom a cibuľkou … 3.90 €

Piatok 22.06.2018

Polievka so zeleného hrášku s krutónmi
Cesnaková s krutónmi a syrom + 0.80 €

1. 100g Plnené, pečené bravčové karé s dusenými zemiakmi a kyslou uhorkou … 3.90 €
2. 100g Bryndzové halušky so slaninkou (alebo maslom) … 3.90 €
3. 120g Hovädzí maďarský guláš v zapekanej žemli … 4.80 €
4. 100g Vyprážaný syr, hranolky … 4.0 €
5. 330g Pirohy tvarohové mastené maslom a cibuľkou … 3.90 €


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa