Objavujeme Prešovský kraj!

Objavujeme Prešovský kraj!

Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska na základe pozitívnych ohlasov z minulého roka bude aj v tomto roku v spolupráci s Prešovským samosprávnym krajom podporovať cestovný ruch rôznymi aktivitami.

KOCR Severovýchod Slovenska si pre letnú sezónu pripravila podporné aktivity ako je foto a video súťaž Dovolenka v Prešovskom kraji a 4 víkendové Cyklopátrania, ktoré sa uskutočnia v letných mesiacoch. Základným pilierom letných aktivít KOCR bude veľká letná turistická súťaž s názvom: „OBJAVUJEME PREŠOVSKÝ KRAJ“.

Cieľom veľkej letnej turistickej súťaže OBJAVUJEME PREŠOVSKÝ KRAJ je podpora domáceho cestovného ruchu s prepojením na kreatívnu ekonomiku – remeselníkov v kraji. Súťaž nie je vekovo ani národnostne obmedzená. Zapojiť do súťaže sa môže ktokoľvek, kto navštívi čo najviac z 250 kontrolných bodov. Nájdete tu prírodné, kultúrne a historické atraktivity, ale aj konkrétnych remeselníkov a ich kreatívne dielne. Súťažiaci, ktorý získa najviac bodov za návštevu týchto miest a z fotiek seba na týchto kontrolných bodoch zavesených na Facebookovom profile Severovýchod Slovenska vyhráva. Každý kontrolný bod má svoju bodovú hodnotu, ktorá sa pri použití bicykla aicky zdvojnásobí.

Toto sú vybrané kontrólne body z nášho okolia:

Lokalita Humenné

Lokalita Snina

Lokalita Domaša

Podmienky súťaže:

1. Termín zhotovenia a zverejnenia fotografie na nástenke našej FACEBOOK stránky: 15. jún – 15. september 2014.

2. Súťažiaci môže zverejniť fotografiu na nástenke našej FACEBOOK stránky z JEDNÉHO bodu iba RAZ počas trvania tejto súťaže.

3. Ak je na fotografii viacero osôb, títo musia zverejniť fotografiu na nástenke našej FACEBOOK stránky KAŽDÝ zo svojho účtu za seba zvlášť.

4. Ak ste sa na vybraný bod dopravili na bicykli, zakomponujte aj dvojkolesového priateľa do fotky a počet takto získaných bodov za danú lokalitu sa Vám zdvojnásobí.

5. Na zverejnenej fotke súťažiaceho musí byť jasne viditeľný a identifikovateľný kontrolný bod.

6. Víťazom našej súťaže sa stane ten z Vás, kto počas objavovania získa najvyšší súčet bodov za návštevu vybraných lokalít.

Objavujeme Prešovský kraj

Súťaž bude trvať od 15. júna do 15. septembra 2014 a vyhodnotenie prebehne na oslavách svetového dňa cestovného ruchu.

!!! Kompletný zoznam všetkých vybraných lokalít a ich bodové hodnotenie !!!

Čítajte tiež:
Lekári chorému Radovi (26) nevedia pomôcť
Ponuka práce na ObÚ – VÝSLEDKY!!!

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa