OFK Spartak Brekov – FK Kamenica nad Cirochou 0:0

OFK Spartak Brekov – FK Kamenica nad Cirochou 0:0

3. kolo – 19.08.2018 o 16:00

ŽK: Kišš, Babin, Rada, Mišenčík – Bunda. R: Fečo. D: 130. OFK Spartak: F. Piroščák – S. Kišš (80. P. Gavula), M. Babin, F. Harakaľ (61. D. Kulman), M. Rada, A. Mišenčík, M. Vožný, T. Vožný, D. Šatník, Š. Reby (56. P. Vrblovský), M. Naster (46. J. Vasiľ). FK: A. Burda – P. Petričko, P. Bunda, V. Vasilko, P. Šamo, S. Mikula, T. Čabák, J. Kovalčík, P. Mesaroš, P. Kočiš, P. Dobda.

Do Brekova sme na derby pricestovali prakticky jedenásti, keďže náš druhý brankár nastúpil v útoku a možno práve to malo vplyv na výkon niektorých hráčov brekovského mužstva. Do prestávky zahodili štyri tutovky, hrali ľahkovážne, to všetko prinášalo vodu na náš mlyn, v ktorej defenzíve panovala dvojica Šamo – Mikula. V 5. minúte po centri Vožného posunul Reby v päťke loptu na Mišenčíka, ktorý ju „zľuftoval“, akcia Rada – T. Vožný – Reby skončila 3 metre pred bránou žiadnou koncovkou. Sústredili sme sa na defenzívu a zámer nám vychádzal. Mali sme aj šťastie, lebo bomba M. Vožného z 13 metrov skončila na brvne.

V II. polčase už obojstranne dochádzali sily, nikam sme sa neponáhľali, brekovská snaha opäť končila na štíte Šamo – Mikula. Mohli sme aj získať maximum, ale dva brejky včasným vybehnutím zmaril Piroščák. Domáci umreli na krásu, prihrávok vyše hlavy, ale bez účelu.

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LIX, č. 34/2018, str. 10

 
Čítajte tiež:
FK Kamenica nad Cirochou – F. O. AJAX Pakostov 1:0 (0:0)
FK Kamenica nad Cirochou – TJ Tvarona Ulič 1:2 (1:0)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa