Spanilá jazda očarila, kandidatúra Mariána Vojtka

Spanilá jazda očarila, kandidatúra Mariána Vojtka

Milovníci historických áut si prišli na svoje. Od piatka do nedele totiž občianske združenie Vihorlat Veterán Klub Snina prezentovalo automobily i motocykle so starším dátumom výroby, ktorý v nejednom prípade siahal do polovice 20. storočia. Štvrtý ročník tour sa začal i ukončil v Snine, sobotňajšia Spanilá jazda mala zastavenie aj pre Kameničanov. Na parkovisku pred obecným úradom bolo plno, akcia prilákala zhruba dve stovky mladších i starších obyvateľov.

Stretnutie historických vozidiel pod Vihorlatom je projekt nášho občianskeho združenia a mesta Snina, stále sa viaže k termínu Dní mesta. Viaže sa k tomu nielen prehliadka historických vozidel a motocyklov, ale tohto roku pribudli aj spestrenia – vystúpenia Kandráčovcov, veteránska grilovačka a chýbať nesmela Spanilá jazda” konštatoval Jozef Ondík, predseda o. z. Vihorlat veterán klub Snina počas kamenickej akcie. Záujemcovia mohli obdivovať 45 historických automobilov a 6 motocyklov, na stanovištiach moderátosky sprevádzal dianie Peter Gecík.


 
Spoloorganizátorom príjemného popoludina bola Miestna organizácia SNS Kamenica nad Cirochou, ktorá pri tejto príležitosti predstavila svojich kandidátov pre blížiace sa komunálne voľby 2018. O post starostu sa uchádza Ing. Marián Vojtko, ktorý prítomných privítal i oslovil: ” Vážení Kameničania! Nastane zlomová chvíľa, pristúpime k volebným urnám. Váš hlas, je hlas ľudu, je rozhodujúci. Voľte srdcom, tak aby Kamenica nad Cirochou napredovala. Vieme, aké bolesti nás v obci trápia, dokážeme ich však napraviť,” povedal na stretnutí.

Kameničania označili za najkrajšie historické vozidlo kabriolet Škoda Felícia r. v. 1959.

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LIX, č. 38/2018, str. 3

 
Čítajte tiež:
Ing. Marián Vojtko: Volebný program
Ing. Marián Vojtko – Prečo kandidujem?

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa