Majstrovstvá SR v boxe

Majstrovstvá SR v boxe

V Kamenici nad Cirochou sa opäť lesknú 3 medaile na hrudiach zverencov trénera Mariána Mika, ktoré vyboxovali na Majstrovstvách SR v boxe! ŠK Miko fit-box má ďalšieho majstra Slovenska a dvoch vicemajstrov.

Uplynulý víkend, 16.-17.6.2018, sa v Giraltovciach uskutočnili Majstrovstvá SR v boxe v kategórii žiakov a mladšieho dorastu. 111 boxerov z 27 oddielov Slovenskej boxerskej federácie bojovali o tituly majstrov a vicemajstrov SR v jednotlivých váhových kategóriách.

ŠK Miko fit-box reprezentovali na Majstrovstvách SR Lívia Liptáková, Štefan Vrábeľ a Adrián Rak.

zľava: tréner Marián Miko, Lívia Liptáková, Adrián Rak, Štefan Vrábeľ

Lívia Liptáková nastúpila do ringu prvýkrát a to v kategórii starších žiačok do 65 kg. “Lívia sa súbežne pripravovala v našom klube a v CVČ Dúha v Humennom pri pánovi Jaroslavovi Mackovi, za čo mu chcem veľmi pekne poďakovať. Lívia svoju premiéru v ringu zvládla bravúrne. Avšak vo finálovom zápase podľahla súperke z Dubnice nad Váhom na body, ale napriek tomu odviedla krásny bojovný výkon”.

Adrián Rak v kategórii mladšieho dorastu do 60 kg sa v ringu stretol vo svojom finálovom zápase so súperom z Družstevnej pri Hornáde. Súperovi nedal žiadnu šancu. “Zápas bol od začiatku v Aďovej réžii a ku koncu prvého kola zasadil súperovi rozhodujúce údery, ktoré rozhodli o Adriánovej výhre a vzdaním sa súpera. Adrián sa tak vo svojej kategórii za rok 2018 stal majstrom SR.”

zľava: Adrián Rak, tréner Marián Miko

Štefan Vrábeľ v kategórii mladšieho dorastu do 70 kg sa po rozlosovaní dostal do finálového zápasu, v ktorom nastúpil proti veľmi silnému súperovi z Nových Zámkov. “Števko predviedol vynikajúci bojovný výkon, a celý zápas vynikal svojou odhodlanosťou a bojovnosťou. Pre nás bol jednoznačný víťaz, no rozhodnutie rozhodcov nakoniec vyzeralo inak. A tak si Števko nakoniec doniesol domov striebornú medailu. Som na jeho výkon veľmi hrdý a rovnako aj na výkony mojich ostatných zverencov, ktoré predviedli počas majstrovstiev.”

Marián Miko

 
Čítajte tiež:
Košice zažili galavečer tvrdých rán
2. turnaj II. Slovenskej boxerskej ligy (Košice)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa