FK Kamenica nad Cirochou – FK obce Kochanovce/Brekov 3:1 (2:0)

FK Kamenica nad Cirochou – FK obce Kochanovce/Brekov 3:1 (2:0)

24. kolo – 03.06.2018 o 17:00

Góly: 2. P. Mesaroš, 11., 54. P. Vasiľko – 51. D. Kulman. ŽK: Čopák. R: Greško. D: 150. FK: A. Burda – V. Suchanič, P. Vasiľko (60. R. Havriľak), J. Kovalčík, P. Mesaroš, L. Čopák, P. Liček, M. Haburaj, D. Čopák, M. Čabák (73. S. Kriška), L. Pecha. FK Obce: F. Piroščák – S. Kišš, A. Mišenčík, M. Naster, D. Šatník, M. Rada, D. Kulman, R. Lazúr, Š. Reby, P. Gavula (62. J. Megela), V. Jenčko.

Derby sme začali svižne, hneď v 2. minúte po centri Čopáka nikým nekrytý Mesaroš hlavičkou upratal loptu do siete, brankár ostal stáť, nemal šancu. Zápas bol od tohto momentu v našej moci, Vasiľko, Haburaj sa prezentovali strelecky, nepresne. V 11. minúte došlo v obrane hostí k nedorozumeniu, lopty sa zmocnil Vasiľko, zbavil sa obrancu a povedľa vybiehajúceho brankára napol sieť. Vedenie 2:0 prišlo skoro, ale napokon to bolo polčasové resumé. Súper hrozil výpadmi, brejky mali nebezpečné najmä Lazúr a Mišenčík, dobre im servíroval lopty Rada, ich šance ostali nevyužité.

Po obrátke začali svižne hostia, už v 51. minúte odrazenú loptu strelou spoza šestnástky trafil šibenicu Kulman. Krásna strela, navrátilec medzi kamenické žrde, Burda, nemal nárok. Hra bola vyrovnaná, hostia cítili vyrovnanie, ale hneď v 54. minúte Vasiľko na hranici šestnástky spracoval loptu od Čopáka, vypálil do prostriedku brány, lopta “zaplávala” a skončila v sieti. Viac z hry mali potom hostia, hralo sa na našej polovici ihriska, hrozili opäť Lazúr i Mišenčík, ale výsledok sa nezmenil.

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LIX, č. 23/2018, str. 10

 
Čítajte tiež:
FK Nižný Hrušov – FK Kamenica nad Cirochou 2:1 (1:1)
FK Kamenica nad Cirochou – ŠK Sačurov 0:0

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa