FK Nižný Hrušov – FK Kamenica nad Cirochou 2:1 (1:1)

FK Nižný Hrušov – FK Kamenica nad Cirochou 2:1 (1:1)

23. kolo – 20.05.2018 o 17:00

Góly: 44., 69. P. Babjak – 5. P. Vasiľko. ŽK: Vaňo, Mikloš, Horský – Čabák, Mikula, Čopák. ČK: 74. M. Horský (po druhej ŽK) – 71. T. Čabák (po druhej ŽK). R: Mano. D: 150. FK: M. Mihaľov (74. P. Dobda) – V. Suchanič, T. Čabák, P. Vasiľko, J. Kovalčík, P. Mesaroš, S. Mikula, L. Čopák, V. Vasilko, P. Liček, M. Haburaj.

Na pôde lídra sme chceli uspieť, súpera sme sa nezľakli, v súčasnej tabuľkovej situácii by nám aj bod pomohol. Začali sme nebojácne a v 5. minúte sme sa ujali vedenia. Akcia po osi Haburaj – Vasilko – Vasiľko doklepol do odkrytej brány. Domáci hrali dobre kombinačne, do šancí sa dostával najmä dvojzáprah Horský – Palko. Raz bola z toho žrď, v druhej tutovke letela lopta nad. Napokon uspeli zo štandardky, v 44. minúte pri zadnej žrdi prekonal Mihaľova domáci kapitán.

Obraz hry bol podobný aj po zmene strán, naši podriadili všetko zisku bodu. Stavili sme na brejky, osamotený Mesaroš vpredu drel, bojoval, ale proti obrannej presile nemal šancu. A tak opäť po štandardke ostal Babjak nekrytý a zvrátil stav. Preskupili sme rady, došlo k obojstrannému vylúčeniu, akcia Vasilko – Vasiľko – Mesaroš mala blízko k vyrovnaniu. Obranca však zrazil loptu na roh. Haburaj zakončoval trikrát, ale líder tesné víťazstvo udržal.

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LIX, č. 22/2018, str. 10

 
Čítajte tiež:
FK Kamenica nad Cirochou – ŠK Sačurov 0:0
OFK Agrifop Stakčín – FK Kamenica nad Cirochou 4:0 (2:0)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa