OFK Agrifop Stakčín – FK Kamenica nad Cirochou 4:0 (2:0)

OFK Agrifop Stakčín – FK Kamenica nad Cirochou 4:0 (2:0)

21. kolo – 13.05.2018 o 16:30

Góly: 9. J. Kapraľ, 32. (PK) J. Štofík, 68. I. Kuznetsov, 90. S. Shcherbanych. ŽK: Harmaňoš – Suchanič. R: Greško. D: 150. OFK Agrifop: V. Muchychka – I. Kuznetsov, D. Halaburka, J. Harmaňoš, J. Štofík (88. V. Steco), S. Shcherbanych, L. Čopík, J. Max, M. Kelemen, J. Kapraľ, M. Kirňak. FK Kamenica: M. Mihaľov – V. Suchanič, T. Čabák, P. Vasiľko, M. Haburaj, J. Kovalčík (70. P. Dobda), P. Mesaroš, S. Mikula, L. Čopák, M. Čabák, R. Havriľak.

Domáci vstúpili veľkým tlakom, už v 4. minúte skončila strela Shcherbanycha z 20 m tesne vedľa pravej spojnice. V 6. minúte opäť Shcherbanych potiahol loptu po ľavej strane, zacentroval, ale Kirňák z dvoch metrov prestrelil prázdnu bránu. V 8. minúte Kirňák centroval z pravej strany, Max hlavičkoval len do nášho hráča, nasledoval roh, po ktorom sa odrazená lopta dostala na hranicu šestnástky a kapitán Kapráľ ju presne umiestnil prízemnou strelou – 1:0. V 13. minte po dlhej kolmici na hosťujúceho Čabáka ukázal Muchychka svoje umenie. Gólová šanca našich prišla aj v 18. minúte, jemný teč však putoval mimo domácej bránky. V 23. minúte pálil Čabák tesne vedľa spojnice stakčínskej brány. Boli sme aktívni, v 29. minúte pálil Čopák ponad bránu. V 32. minúte domáci z obranného pásma dlhou prihrávkou vysunuli Shcherbanycha, ktorý platil rýchlosťou, bol faulovaný a pokutový kop bezpečne premenil Štofík. Prvé dejstvo ukončila strela Čopáka vysoko nad.

V úvode druhého dejstva pohrozil Čabák, mieril mimo. Snažili sme sa aj v 56. minúte, Mikula hlavičkoval v dobrej pozícii nad. Tlak našich pokračoval, v 60 minúte Vasiľko opečiatkoval ľavú žrď. Udrelo na druhej strane – v 68. minúte po ľavej strane loptu potiahol Shcherbanych, prízemným centrom ju naservíroval do päťky a do prázdnej brány zvýšil Kuznetsov. V 72. minúte Muchychka zobral loptu z hlavy Mikulovi. V 76. minúte domáci Kirňák pálil tesne vedľa, v 80. minúte Shcherbanych vnikol do šestnástky, ale nezakončil presne. O minútu Čopík posunul loptu na Kuznetsovova, ktorý našiel Kirňáka, ten smeroval tesne nad spojnicu. V 86. minúte vyrazil Muchychka ďalekonosný priamy kop z 35 m, v 90. minúte korunoval domáce víťazstvo dobrý výkonom Shcherbanych.

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LIX, č. 20/2018, str. 10

 
Čítajte tiež:
FK Kamenica nad Cirochou – OFK Hencovce 2:2 (0:0)
FK Sedliská – FK Kamenica nad Cirochou 1:1 (1:0)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa