Košice zažili galavečer tvrdých rán

Košice zažili galavečer tvrdých rán

Vypredaná Angels aréna v Košiciach zažila v piatok večer (27.4.2018) jedenástu edíciu galavečera bojovníkov East Pro Fight, ktorá sa už tentoraz uskutočnila pod hlavičkou Fusion FN. Na programe bolo celkovo jedenásť zápasov v disciplínach box a MMA. Divákov privádzali do varu tvrdé údery a kopy v oktagonovej klietke.

Na tomto významnom galavečere nechýbal ani kamenický klub ŠK Miko fit-box. V sprievode trénera Mariána Mika sa v oktagonovej klietke predstavili bratia Tomáš a Martin Zajacovci.

 
Martin Zajac a jeho košický súper Jozef Jurko predviedli bojovný zápas v kategórii mužov do 77 kg. „Martin v prvom kole exceloval, druhé kolo bolo vyrovnané a tretie kolo nevyšlo podľa našich predstáv, ale aj napriek tomu to bol skvelý zápas, za čo si Martin zaslúži pochvalu“ skonštatoval tréner Marián Miko. Zápas skončil remízou.

Tomáš Zajac v kategórii do 81 kg boxoval proti favorizovanému súperovi Marekovi Bartlovi, ktorý bol finálový bojovník v oktagone. Už v prvom kole ho Tomáš dostal na kolená, a celkovo bol zápas v Tomášovej réžii. Treba však ale vyzdvihnúť aj výkon súpera, ktorý je konkrétne v boxe nováčikom. Predviedol taktiež skvelý výkon. Tomáš si domov doniesol pohár víťaza.“

 
Čítajte tiež:
2 % z daní pre ŠK Miko fit-box!
2. turnaj II. Slovenskej boxerskej ligy (Košice)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa