FK Kamenica nad Cirochou – TJ Jasenov 0:1 (0:0)

FK Kamenica nad Cirochou – TJ Jasenov 0:1 (0:0)

17. kolo – 15.04.2018 o 15:30

Góly: 90. R. Chalupka. ŽK: R. Chalupka. R: Revák. D: 350. FK: M. Mihaľov – S. Mikula, V. Suchanič, D. Čopák, M. Benec, T. Čabák, P. Vasiľko (81. L. Pecha), V. Vasilko, M. Haburaj, J. Kovalčík, P. Mesaroš. TJ: L. Behun – P. Labik, M. Kríž, D. Mišľan, R. Tomčák, R. Chalupka, P. Horvát (75. P. Roško), M. Roško, P. Matta (63. Soták), J. Čišovský, L. Horvát.

V prvom polčase bolo na oboch stranách derby šancí ako šafránu, do žiadnej gólovej príležitosti sa nedostal nik. Hostia hrozili z rohových kopov, naši sa snažili využiť štandardné situácie – ale tiež bezvýsledne. Akurát raz Benec hlavičkou po rohu takmer napol sieť, ale Behun pohotovo zakročil.

V druhom polčase sa naši osmelili a mali sme hru pod kontrolou, ale bez výsledného efektu. Kolmé akcie do strán či spätné prihrávky nenašli adresáta, takže stretnutie spelo k tomu, že si body v tabuľke podelia obidve mužstvá. V nadstavenom čase hostia odkopli z vlastnej šestnástky loptu dopredu, kde sa jej zmocnil Tomčák a našiel voľného Chalupku, ktorý “angličákom” rozhodol o troch jasenovských bodoch.

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LIX, č. 16/2018, str. 10

 
Čítajte tiež:
FO AJAX Pakostov – FK Kamenica nad Cirochou 1:4 (1:1)
TJ Tvarona Ulič – FK Kamenica nad Cirochou 1:1 (1:1)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa