Dominancia ukrajinských Kameničanov

Dominancia ukrajinských Kameničanov

V Kamenici nad Cirochou sa v sobotu 27. januára konal dvanásty ročník Memoriálu Ing. Vladimíra Suška, medzinárodného stolnotenisového turnaja vo dvojhre a štvorhre. Za piatimi stolmi sa predstavilo v telocvični tamojšej základnej školy presne 30 stolných tenistov. Medzinárodný punc dala turnaju ukrajinská “pingpongová” výprava z Mukačeva a Užhorodu, poľskú časť tvorili traja pingpongisti z Muszyny. Škoda, že svoju účasť museli odrieknuť až tesne pred turnajom stolní tenisti z nemeckého klubu Hertha Berlín. Takmer sedem stolnotenisových hodín, úroveň turnaja bola oproti ostatným ročníkom síce menej kvalitná, o to viac družnejšia. Mimoregionálnymi zástupcami na turnaji boli Marián Janoštín z Martina a duo Dolinský – Vagaský z Vyšného Žipova.

Stolnotenisové sobotňajšie dianie otvoril Ján Sojčák, predseda ŠKST OcÚ Kamenica nad Cirochou a zástupca starostu obce JUDr. Miroslav Hodák. Hlavným rozhodcom turnaja bol Štefan Nitkulinec. Víťazom dvojhry sa stal Viktor Hej, ktorý vo finále porazil Oleksandra Tutskanyuka 3:1. Tejto finálovej dvojici sa zároveň podarilo vyhrať aj štvorhru.

Poďakovanie za spoluprácu pri organizácii turnaja patrí obci Kamenica nad Cirochou, už tradičné stolnotenisové podujatie tiež podporili firma Robado (Róbert Gamboš) a P. Timuľák.

 

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LIX číslo 5, strana 11

Čítajte tiež:
Memoriál Vladimíra Suška
12. ročník memoriálu Ing. Vladimíra Suška

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa