FK Kamenica nad Cirochou – OFK Tatran Bystré 1:1 (0:0)

FK Kamenica nad Cirochou – OFK Tatran Bystré 1:1 (0:0)

12. kolo – 22.10.2017 o 14:00

Góly: 54. T. Čabák – 63. M. Jankovič. ŽK: Benec – Matvej, Novotný. R: Kurtak. D: 70. FK: P. Dobda – S. Mikula, V. Suchanič, J. Šedzmák, D. Čopák, P. Mesaroš, M. Benec, P. Vasiľko, T. Čabák, P. Gerboc, S. Tokár.

Od úvodu bola hra tabuľkových susedov vyrovnaná, ale opatrná. Najprv pohrozili hostia nakopávanými loptami, no bez žiadúceho efektu a brankár Dobda dobre kryl. Vyčkávali sme na chyby súpera, prišli brejkové momenty – na gólmana Bálinta sa rútil Benec, ale strela z hranice šestnástky nemala dostatočnú razanciu, akoby malá domov. Mesároš namiesto bomby volil prihrávku na Vasiľka, ktorý síce obkľučkoval, ale chýbalo gólové zakončenie.

Druhé dejstvo malo podobný scenár. V 54. minúte našla nakopnutá lopta Mesároša, ktorý krížnou nahrávkou posunul Čabákovi a ten propri vybiehajúcom brankárovi Bálintovi vymietol šibenicu. Hostia postupne striedali, našim s jediným náhradníkom pomaly dochádzali sily, čo si vyžiadalo svoju daň. Vyrovnávajúci gól padol v 63. minúte, keď v skrumáži po odrazenej lopte sa najlepšie zorientoval Jankovič a dorazil do vinkľa. Do konca zápasu sa hralo na hosťujúcej polovici. Viaceré ponuky na gól vytvoril Tokár, no Mikula, Čopák ani Gerboc ich neprijali. Rozhodnúť mohol Čabák, po trme-vrme na čiare trafil len ležiaceho obráncu. Body sa zaslúžene delili.

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LVIII, č. 43/2017, str. 10

 
Čítajte tiež:
FK obce Kochanovce/Brekov – FK Kamenica nad Cirochou 1:1 (1:0)
OFK Hencovce – FK Kamenica nad Cirochou 1:3 (1:1)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa