Dokedy pán starosta?!

Dokedy pán starosta?!

Kameničania boli ste niekedy v poslednom čase v Dlhom nad Cirochou? Už od vstupu do obce sa tiahne nový chodník pre peších aj pre cyklistov. Mnohé z ulíc majú nový asfaltový koberec. Nechcem preháňať ale jedná sa o kilometre nových komunikácií. Toto všetko tam bolo vybudované v posledných pár rokoch.

Ako je teda možné, že u nás sa už takmer desať rokov starostovi nedarí dokončiť (alebo skôr vôbec začať) stometrový úsek chodníka, ktorý by bezpečne prepojil pomník a cintorín? Dennodenne sú tam Kameničania ohrozovaní na živote. Tento týždeň bola v tomto úseku ďalšia havária. Chválabohu bez ujmy na zdraví/živote.

Starosta bol už viackrát občanmi touto témou konfrontovaný. Ako vždy, stále sa na niečo vyhovoril… Aká bude výhovorka tentokrát? A dokedy sa bude vyhovárať?


 

Akou známkou hodnotíte prácu nášho starostu?

Výsledky ankety

 

Ing. Patrik Šepeľa

Čítajte tiež:
Ing. Alexander Bugyi – Nová Kamenica (voľby 2006)
Ing. Alexander Bugyi – volebný program (voľby 2010)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
40
  1. 13. 10. 2017 at 13:52Lilo  Odpoveď

    Kto môže takom ''ujovi,, dat dvojku. Véd sa tam za 10 rokov nič nepohlo

  2. 28. 10. 2017 at 18:25Andrej Šepeľa  Odpoveď

    Je to veľmi nebezpečný úsek cesty. Ťahá sa to veľmi dlho. Mráz mi chodí po chrbte keď vidím tade prechádzať deti do školy , alebo mamičky s kočiarom. Nielen starosta je zodpovedný za tento stav. Podstatnú úlohu v tomto hrajú aj poslanci OcÚ keď netlačia na inštitúcie ktoré majú do tohto problému čo hovoriť. A naviac máme aj poslanca VUC Prešov z obce. Je to dielo Smer- SD ako s domom dôchodcov pri škole? Budú musieť občania zablokovať cestu na protest proti ničnerobeniu v tejto veci, ako v Prešove a iných mestách na slovensku? Zrejme áno.

  3. 5. 11. 2017 at 17:19Matej Polak  Odpoveď

    Treba dufať ze zmena na mieste župana a tlak na starostu spolu s nespokojnosťov občanov móžu pomóct riešiť dlhodoby problem Kamenice na celom useku št. cesty. Peticia, ktora sa uvedeneho úseku tykala a ktorej realizáciu sme v tomto roku urgovali nepriniesla očaķavany efekt. Mozno aj preto, že pan starosta Bugyi na to kasle už tretie funkčne obdobie.Blíži sa rok 2018, rok volieb a treba na to vazení spoluobcania mysliet. Miesto starostu je pre schopneho, pracoviteho obcana s patričnym IQ a nie pre neschopneho darebaka, ktory potrebuje dožit a uprednostnit svoju rodinu a svoje zaujmy.

  4. 7. 11. 2017 at 18:33Andrej Šepeľa  Odpoveď

    Netreba všetko vidieť len v čiernych číslach. Treba vidieť aj pozitívne veci. Pán Bugyi v minulosti zastával viacero vedúcich funkcii. Preto nieje namieste urážať IQ-čkom a nazvať darebákom človeka a vôbec nie predstaviteľa obce. Zaráža ma že tieto slova vyslovuje vysoko študovaný občan. Nie som taktiež spokojný so stavom aký v obci je, ale osobné veci si treba vyriešiť medzi štyrmi očami.

Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa