ŠK Sačurov – FK Kamenica nad Cirochou 1:0 (0:0)

ŠK Sačurov – FK Kamenica nad Cirochou 1:0 (0:0)

9. kolo – 01.10.2017 o 14:00

Gól: 76. J. Capko. ŽK: Bereš – Kovalčík. R: Hrinda. D: 150. FK: P. Dobda – S. Mikula, V. Suchanič, J. Šedzmák, J. Kovalčík (R. Havriľák), P. Vasiľko, P. Mesaroš, T. Čabák, M. Haburaj, L. Pecha, P. Gerboc.

Do Sačurova sme pricestovali s torzom hráčov. Zo základnej zostavy chýbali Červeňák a Benec, čo sa odzrkadlilo na súhre družstva. Hra sa v I. polčase odvíjala väčšinou medzi šestnástkami. Dvakrát mohol skórovať Pecha – z voleja pálil do náručia brankára, z 10 m strelu Izai vychytal. Pohrozili aj domáci, ale útočník Tabaka hlavičkoval nad a Tokár prekopol Dobdovu svätyňu.

V II. polčase sa hra sústredila väčšinou na našej polovici – Haburaj nastúpil so zraneným kolenom, Čabák s opuchnutým palcom na nohe. V 52. minúte si na biely bod postavil loptu sačurovský Tokár, ale Dobda strelu zneškodnil. Po hodine hry sa zranil aj Kovalčík, ktorý musel ihrisko opustiť a striedal ho Havriľák. V 76. minúte z priameho kopu vymietol šibenicu Capko a rozhodol o výsledku. V závere sme sa centrami do 16-tky snažili uhrať aspoň bod, ale hlavička Mikulu i Čabáka skončila mimo.

zdroj: Podvihorlatské noviny, ročník LVIII, č. 40/2017, str. 10

 
Čítajte tiež:
FK Kamenica nad Cirochou – OFK Agrifop Stakčín 2:0 (2:0)
OFK Hencovce – FK Kamenica nad Cirochou 1:3 (1:1)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa