5. turnaj II. ligy v boxe (Vranov nad Topľou)

5. turnaj II. ligy v boxe (Vranov nad Topľou)

V sobotu 20.5.2017 tím ŠK Miko fit-box odprezentoval svoje sily v ringu na turnaji II. ligy vo Vranove nad Topľou.

V prvom zápase sa predstavil v kategórii starších žiakov do 68 kg Štefan Vrábeľ, ktorý suverénne zvíťazil nad svojim súperom z Vranova nad Topľou už v prvom kole RSC. Adrián Rak sa v ringu nepredviedol, nakoľko jeho súper z Giraltoviec nenastúpil. Nikola Cenknerová zvíťazila nad svojou súperkou zo Stropkova v kategórii žien do 57 kg a to vzdaním súperky v 1. kole. Branislav Kalanin, nováčik klubu, podľahol súperovi z Košíc na body v kategórii staršieho dorastu do 69 kg, po veľmi vyrovnanom zápase.

Posledným reprezentantom klubu bol Samuel Hrivňák v kategórii mužov do 81 kg predviedol so svojim súperom z Družstevnej pri Hornáde jeden z najlepších zápasov tohto turnaja. “Hoci mu Samuel podľahol na body, patrí mu veľká pochvala za skvelý výkon v ringu.” Zhodnotil počínanie svojich zverencov tréner Marián Miko.

Najbližšie chlapcov z Kamenice čaká medzinárodný turnaj, ktorý sa bude konať doma v Kamenici nad Cirochou s veľmi kvalitnými reprezentantmi z Poľska. Turnaj sa uskutoční v rámci Kamenických dní pri príležitosti 700. výročia prvej písomnej zmienky obce.

 
Čítajte tiež:
4. turnaj II. ligy v boxe (Družstevná pri Hornáde)
3. turnaj II. ligy v boxe (Galanta)

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa