Medzinárodný turnaj boxu v Boguchwale

Medzinárodný turnaj boxu v Boguchwale

Uplynulú sobotu dňa 21.01.2017 sa v Poľsku v meste Boguchwala uskutočnil Medzinárodný turnaj o Pohár primátora Boguchwaly. Na turnaji sa odboxovalo 37 zápasov na veľmi vysokej úrovni, zápasy mohli diváci sledovať online vďaka prenosu poľskej televízie.

Štyria členovia kamenického klubu opäť robili dobré meno svojmu klubu a obci svojej pôsobnosti. ŠK Miko fit-box reprezentovala Nikola Cenknerová, ktorá so svojou súperkou z Waršavy odboxovala veľmi bojovný a vyrovnaný zápas. Rozhodcovia sa mohli prikloniť na obe strany, dokonca i názor komentátora poľskej televízie označil Nikolu Cenknerovú za víťazku. Verdikt rozhodcov sa však priklonil na stranu súperky v bodovom rozdiely 2:1.

Adrián Rak zvíťazil vzdaním súpera z domáceho klubu, ktorý prešiel zdravotnou prehliadkou a vážením a pred nástupom na zápas ohlásil zdravotné problémy. Ján Rak sa stretol v ringu so skúsenejším súperom z domáceho klubu v hmotnostnej kategórii do 64 kg. Predviedli veľmi bojovný zápas, ktorý bol ohodnotený za najexpresívnejší zápas turnaja. Box je živelný šport a takí boli i chlapci v tomto zápase. Nakoniec sa rozhodcovia priklonili svojim bodovým ohodnotením na stranu domáceho boxera. Tréner Marián Miko bol s Janíkovým výkonom nadmieru spokojný.

sk-miko-fit-box_boguchwala_polsko_2017

Ján Rak, Nikola Cenknerová, Lukáš Jalč, tréner Marián Miko, Adrián Rak

V predposlednom zápase sa predstavil Lukáš Jalč proti súperovi z Krakowa. “V tomto zápase Lukáš dominoval nad svojim súperom od prvého kola a jednoznačne zvíťazil na body 3:0 a získal pohár za najlepšieho zahraničného boxera”. Zrekapituloval tréner Marián Miko, ktorý vyjadril veľkú spokojnosť s výkonmi svojich zverencov.

Marián Miko

Čítajte tiež:
Majstrovstvá Slovenska v Nitre
Turnaj boxu v Michalovciach

Pokračujte v čítaní staršieho článku X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa