Posledný turnaj boxu

Posledný turnaj boxu

Za uplynulý víkend v sobotu ráno sme zvládli obecnú brigádu v obci svojej pôsobnosti v Kamenici nad Cirochou a hneď poobede sme podali excelentné výkony – 3 výhry počas posledného 6. turnaja I. ligy vo Vranove nad Topľou, ktorý sa uskutočnil v dňoch 12. – 13.11.2016. Týmto turnajom sa ukončilo bodovanie celoročnej súťaže.

Lukas Jalc 1. kolo 1. liga Vranov nad Topľou 2016

Posted by Športový klub Miko fit-box on 15. november 2016

 

“Náš klub ŠK Miko fit-box týmto vybojoval titul Majstra Slovenska v kategórii dievčat v staršom doraste. Sme zlatí víťazi najvyššej domácej celoročnej súťaže v tejto kategórii!” Nikola Cenknerová v kategórii do 57 kg zvíťazila vzdaním sa súperky z Košíc v 3. kole. Tomáš Zajac vyboxoval výhru a porazil svojho súpera z Prešova v kategórii do 81 kg. Rovnako skvele si počínal Lukáš Jalč, ktorý zdolal svojho súpera z Družstevnej pri Hornáde a to v bodovom rozdiele 3:0 v kategórii do 91 kg.

sk-miko_fit_box_vranov_nad_toplou

“Na nedeľné zápasy tohto turnaja sme nenastúpili, pretože sme hneď v noci cestovali do Poľska na medzinárodný turnaj. Ale ako to už býva, v domácom ringu súpera sa vyhráva ťažko a len zriedka… A aj tak výkony mojich zverencov boli výborné! Za krátke pôsobenie nášho klubu môže byť každý z našich boxerov na seba hrdý!” zhodnotil počínanie svojich zverencov tréner Marián Miko. “Týmto sa im chcem veľmi pekne poďakovať, že ich mám a teším sa na ďalšie výzvy, ktoré sa nám naskytnú a spolu ich zvládneme.”

Marián Miko

Čítajte tiež:
Miko fit-box v prvom polroku 2016
Rok pôsobenia Miko fit-box klubu

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa