Rekapitulácia 23. až 26. futbalového kola

Rekapitulácia 23. až 26. futbalového kola

Nižný Hrušov – Kamenica nad Cirochou 2:1 (1:1)
23. kolo – 22.05.2016 o 17:00

Góly: 4. a 75.(PK) M. Palko – 17. S. Karnaj. ŽK: Kukuruc – Liček, Kotuľak, Karnaj. R: Knap. D: 160. FK: P. Dobda – D. Mišľan, S. Karnaj, J. Mihalič, P. Liček, S. Mikula, D. Šedzmák, R. Albičuk, M. Benec, T. Kotuľak (62. T. Čabák), L. Čopák.

Naši cestovali k favoritovi s cieľom neprehrať. Úvod však patril domácim. Hneď v 4. minúte sa podarilo po aute prebrať loptu domácemu hráčovi, ktorý ju vysunul medzi stopérov na Palka, ten postupoval sám na brankára a Dobda nemal šancu. Naši hráči hrali v prvom polčase snaživo, Karnajovi sa na ľavej strane podarilo zbaviť obrancu a v 17. minúte nechytateľne spoza šestnástky po zemi
vsietil. Do kabín sa teda šlo za stavu 1:1. Aj v II. polčase sa naši snažili hru nepustiť, hrali zo zabezpečenej obrany. Domáci však neustále vyvíjali tlak, čoho vyvrcholením bola penalta, o ktorej nikto okrem rozhodcu nevedel. Prekvapení z nej boli aj samotní Hrušovčania. Palko situáciu využil a vsietil tak svoj druhý gól stretnutia. Aj tak sme sa nevzdali a predviedli zopár pekných šancí. Karnaj dobre prebral loptu spoza obrany, ale preloboval brankára i bránku. V 85. minúte neodpískal rozhodca penaltu pre nás po faule na Beneca. Na ihrisku sa počas zápasu vystriedalo viacero hráčov, bolo i niekoľko zranení, nadstavená minúta však nebola ani jedna.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 21/2016

Kamenica nad Cirochou – Hencovce 5:0 (3:0)
24. kolo – 29.05.2016 o 17:00

Góly: 5. D. Mišľan, 7. a 81. S. Karnaj, 20. O. Čabák, 56. T. Kotuľak. ŽK: Gazdik, Slivka (Hencovce). R: Kmec. D: 120. FK: A. Burda – D. Mišľan, S. Karnaj, J. Mihalič, P. Liček, S. Mikula (32. T. Kotuľak), D. Šedzmák, R. Albičuk, M. Benec, O. Čabák, P. Vasiľko (65. T. Čabák).

Už v 1. minúte sme vyvinuli tlak na hostí, keď Karnaj vystrelil, ale loptu brankár vyrazil a Vasiľka z dorážky vychytal brankár. Hneď v 5. minúte prišiel nepriamy kop a Karnaj trafil na prvú žrď, kde Mišľan hlavou nedal brankárovi šancu. V 7. minúte krásna akcia, keď sa Benec uvoľnil v strede, našiel Vasiľka, ktorý nastreľoval Karnajovi a ten skóroval. V 20. minúte Čabák, ako voľný ľavý obranca, z polovice potiahol loptu smerom dovnútra a strelil spoza 16-tky a rozvinul sieť. Keďže bolo veľmi horúco, v prvom polčase do dohrávalo väčšinou medzi 16tkami. Druhý polčas začali naši aktívne. V 48. minúte Karnaj krásne spracoval loptu pred 16tkou a volejom trafil žrď. V 56. minúte opäť Karnaj potiahol po pravej strane loptu a na druhej žrdi našiel Kotuľáka, ktorý sa nemýlil a strelil do prázdnej bránky. V 69. minúte sa Čabák prešmykol cez štyroch obrancov až k brankárovi, ktorý mu šťastným vybehnutím zmenšil strelecký uhol a loptu skryl do rukavíc. V 76. minúte zase Karnaj postupoval sám na brankára, ale ten ho vychytal. Avšak Karnaj svoj druhý samostatný nájazd v 81. minúte s prehľadom premenil. Hostia prakticky nemali žiadnu vážnu šancu.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 22/2016

Ptičie – Kamenica nad Cirochou 0:2 (0:2)
25. kolo – 05.06.2016 o 17:00

Góly: 2. S. Karnaj, 36. M. Benec. ŽK: Lancoš, Bešák – Liček, Karnaj, Vasiľko. R: Želizňák. D: 150. TJ Ptava: M. Dudič – T. Karas, M. Džubák, S. Lancoš, V. Melník, J. Kováč, P. Kolník , M. Čerňa (21. N. Maličký), L. Gabák, R. Kirvej (46. T. Hajdučko), M. Bešák. FK: A. Burda – S. Karnaj, J. Mihalič, P. Liček, D. Šedzmák, R. Albičuk, M. Benec, P. Vasiľko,T. Kotuľak (71. S. Tokár), T. Čabák, L. Čopák.

Lepšie začali naši, keď sa už v 2. minúte ujali vedenia po akcii Karnaja skóroval Benec. Ptičania sa pomaličky pozbierali no Karasova strela netrafila priestor brány. V 20. minúte pohrozil Vasiľko strelou z diaľky. V 24. minúte mohol vyrovnať Kovač po centri Karasa, ale z päťky prekopol. V 30. minúte v dobrej šanci Maličky tiež prekopol. V 36. minúte Benec zvýšili na 2:0 peknou strelou ponad Dudiča. V 41. minúte strelu Maličkého z pravej strany bravúrne vyrazil Burda na roh. Druhý polčas bol poznačený výrokmi hlavného rozhodcu a nervozitou na ihrisku. Tá vyvrcholila v 56. minúte vylúčením domáceho Lancoša po druhej žltej karte. Domáci začali hrať vabank, keď v 64. minúte po akcii Kolníka, opäť nepochodil z päťky Kováč. V 68. minúte Karasova strela tesne minula žrď Burdovej brány. V 83. minúte predĺžil center Melníka hlavou Gabák, nekrytému Melníkovi, ale ten hlavou trafil len do náručia Burdu. O dve minúty hosťujúci Karnaj po úniku z polovice ihriska prekopol Dudičovu bránu. Domáci sa snažili, ale nebolo im súdené ani len raz skórovať.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 23/2016

Kamenica nad Cirochou – Kochanovce 2:1 (1:0)
26. kolo – 12.06.2016 o 17:00

Góly: 36. S. Mikula, 90. J. Mihalič – 76. P. Ihnát. ŽK: Líček, Mikula – Rada, Kudravý, Soták. R: M. Guba. D: 125. FK: P. Dobda – S. Karnaj, J. Mihalič, P. Liček, D. Šedzmák (89. T. Kotuľak), R. Albičuk, M. Benec (63. T. Čabák), P. Vasiľko (75. M. Sýkora), O. Čabák, S. Mikula, D. Mišľan. FKO: I. Bumbera – M. Kolesár, A. Suchanič, P. Ihnát, M. Dzurovčin (59. Š. Piskay), D. Kulman, J. Kudravý, M. Kimák, B. Soták, M. Rada, P. Murinčák.

V tomto zápase sme už mali istotu záchrany, a tak aj zápas hrali uvoľnene obe mužstvá. Lepšie začali naši v 3. minúte Karnaj z vnútra šestnástky trafil brankára a o chvíľu nato, opäť Karnaj, trafil ľavú žrď. V 19. minúte po rohu Albičuk trafil pre zmenu pravú žrď. V 24. minúte postupoval Benec sám na bránku z pravej strany, no minul. V 27. minúte Mišľan, Vasiľko a Karnajova strela bola blokovaná na žrď. V 28. minúte z rohu odrazená lopta a Čabákova strela tak isto zblokovaná na roh. Vyvrcholením toho všetkého bola 36. minúte keď Mihaličov roh zúžitkoval Mikula – 1:0. Do polčasu mali naši ešte jednu šancu, no po údajnom ofsajde však Vasiľkov gól neplatil. Hostia v I. polčase nejako vážne našu bránku neohrozili. V II. polčase v 46. minúte našiel Mišľan spätnou prihrávkou Karnaja, ktorý z jednej prestrelil bránku. V 59. minúte zahrali hostia priamy kop (Murinčák), ale jeho strela skončila na bočnej sieti. V 60. minúte Šedzmák opäť našiel Karnaja, ktorý znova prestrelil bránku. V 65. minúte Šedzmák z vnútra šestnástky sa predral až k brankárovi, ale prestrelil. V 76. minúte hostia zahrávali roh, loptu brankár vyrazil a následnou dorážka Ihnáta skončila v sieti. Potom začala hra vabank, kedy chceli vyhrať obaja. Hostia z brejku netrafili prázdnu bránu a opäť Albičuk spoza šestnástky minul. Vyústením všetkého bola 90. minúte kedy Mikulov dlhý center do šestnástky Albičuk predĺžil a Mihalič zasunul popod brankára. Hosťom patrí pochvala za korektný výkon.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 24/2016

 
Čítajte tiež:
Memoriál Vladimíra Suška
Rekapitulácia 15. až 18. futbalového kola

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa