Rekapitulácia 9. až 14. futbalového kola

Rekapitulácia 9. až 14. futbalového kola

ŠK Sačurov – FK Kamenica nad Cirochou 1:1 (1:1)
9. kolo – 04.10.2015 o 14:30

Góly: 28. Tokár – 16. P. Pavlík. ŽK: Mitro, Ripič – Mihalič, Mikula Šedzmák, Šuľak. R: Kovaľ. D: 100. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Mišľan, M. Benec, J. Mihalič, S. Mikula, J. Šedzmák, L. Čopák, D. Kislan, V. Šuľak, P. Pavlík (89. P. Lorenčík), L. Pecha (77. P. Vasiľko).

Domáci založili svoju hru na štandardných situáciách. Naši pozorne bránili a vyrážali do protiútokov. Jeden z nich nám vyšiel v 16. minúte, keď Benec vysunul Pavlíka a ten nájazd sám na brankára s prehľadom premenil. O osem minút na to sa v útoku presadil Pavlík, ktorý vysunul Beneca, ale tomu sa skórovať nepodarilo. V 28. minnúte domáci vyrovnali, keď „zľuftoval“ Čopák a z dvoch metrov Tokár dokopol loptu do siete Burdovej svätyne. V II. polčase sa hra prelievala z jednej strany na druhú. V 70. minúte domáci nastrelili žrď, keď z čistého autového vhadzovania našich rozhodca posúdil opak. Naši mali veľkú šancu o tri minúty na to, keď tiež po dlhom vhadzovaní a strele Mišľana domáci vykopávali loptu z bránkovej čiary. Tesne pred koncom zápasu postupoval sám na brankára Benec, ale Antol loptu vyrazil. Nášmu mužstvu sa remíza máli, pretože v stretnutí zostali nepremenené až tri samostatné nájazdy na brankára.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 41/2015

FK Kamenica nad Cirochou – TJ Družstevník Nižný Hrušov 0:1 (0:0)
10. kolo – 11.10.2015 o 14:30

Góly: 66. M. Palko. ŽK: Čabák – Čop, Varga, Hoľan. R: Ševčík. D: 65. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Mišľan (46. R. Tabaka), M. Benec, J. Mihalič, S. Mikula, J. Šedzmák, L. Čopák, D. Kislan (81. V. Šuľak), P. Pavlík (63. L. Pecha), R. Albičuk, O. Čabák.

Naši vyvíjali od začiatku na svojho súpera tlak, ale prvá šanca prišla až v 18. minúte, keď Benecov samostatný nájazd skončil vedľa Žolnovej brány. V 21. minúte šiel sám na brankára Mihalič, premeniť sa mu však nepodarilo. O osem minút na to Mikula posadil center Kislanovi na hlavu, ale ten ho nasmeroval len na brvno. Hostia prvýkrát ohrozili našu bránu v 30. minúte hlavičkou, v závere polčasu mohli zmeniť stav rýchlym protiútokom. Druhý polčas sa začal zvýšenou aktivitou na oboch stranách, Hrušovčania mali šancu v 59. minúte, ale brankár Burda strelu zneškodnil. Naši hráči podcenili bránenie, čím vytvorili príležitosť pre hostí, ktorí šancu využili a v samostatnom nájazde sa podarilo v 66. minúte skórovať Palkovi. Naši sa síce snažili, vytvárali tlak a útočili, ale nedokázali to využiť a v domácom prostredí ostali bez bodu.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 42/2015

 
OFK Hencovce – FK Kamenica nad Cirochou 10:0 (3:0)
11. kolo – 18.10.2015 o 14:00

Góly: 51., 68. a 71. Venceľ, 8. Černý, 29. Hajdúch, 43. Slivka, 57. Petro (11 m), 62. Homoľa, 75. Gazdík, 90. Dzurina. ŽK: Albičuk. ČK: 57. Čopák (Kamenica nad Cirochou). R: Hrebeňár. D: 100. FK Kamenica nad Cirochou: P. Dobda – A. Burda, D. Mišľan, S. Mikula, L. Čopák, D. Kislan, R. Albičuk, L. Pecha, T. Čabák, R. Tabaka, P. Lorenčík.

Naši vycestovali na zápas do Hencoviec presne jedenásti, s dorastencami a dvomi brankármi, z ktorých jeden nastúpil ako hráč. Dôvodom oklieštenej zostavy bola škola, práca i zranenia. Polčas skončil trojgólovým náskokom domácich. Po premenenom pokutovom kope v 57. minúte bol z hry vylúčený náš Čopák, čo znamenalo úplné naštrbenie našej hry a domáci premenili po tomto momente súťažný zápas v exhibíciu.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 43/2015

FK Kamenica nad Cirochou – TJ Ptava NV Ptičie 0:2 (1:0)
12. kolo – 25.10.2015 o 14:00

Góly: 14. a 69. V. Melník. ŽK: Mikula – Kolník, Maľár. R: Kavčák. D: 250. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Mišľan, S. Mikula, R. Albičuk, R. Tabaka, M. Benec, J. Mihalič, P. Pavlík, V. Šuľak, O. Čabák, J. Šedzmák. TJ Ptava NV Ptičie: M. Dudič – M. Džubák, S. Lancoš, T. Karas, P. Meričko (85. P. Vaško), V. Melník, J. Kolesár (70. M. Tracik), T. Patarák, P. Kolník (87. T. Hajdučko), N. Maličký (55. G. Maľár), L. Gabák.

Naši po výprasku vonku nastúpili proti lídrovi súťaže. Vo vyrovnanom zápase sme mali zo začiatku dva neúspešné brejky, keď Tabaka v úniku namiesto nahrávky volil strelu, ktorá skončila na brániacom
hráčovi a v druhom úniku sa Benecovi nepodarilo presne nahrať. Za nevyužité šance nás hostia potrestali v 14. minúte, keď po úniku Kolníka a centri sprava, Melník zasunul loptu priamo do siete. Ďalšie príležitosti na strane našich prišli v 22. minúte, keď Tabaka z 20 m prestrelil a v 26. minúte po dlhom aute Mišľana strelu Albičuka k žrdi vyrazil brankár Dudič. V II. polčase sa našim opäť nedarilo, keď hlavička Beneca mierila nad bránu hostí. Tí neskôr dvakrát pohrozili z priamych kopov. Ten prvý v 43. minúte z kopačky Melníka skončil z 25 m na bočnej sieti a druhý v 64. minúte bol tečovaný hráčom a skončil tesne mimo žrde. Hačure zvýšili stav na 0:2 v 69. minúte po krásnom priamom kope Melníka, ktorý putoval do šibenice Burdovej svätyne. Naši hráči sa snažili, ale hostia rozumnou hrou gólový náskok ustrážili.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 44/2015

FK Obce Kochanovce – FK Kamenica nad Cirochou 2:1 (0:0)
13. kolo – 01.11.2015 o 13:30

Góly: 60. P. Šamo, 70. P. Murinčák – 63. R. Tabaka (11 m). ČK: 62. V. Gaľo – 78. J. Mihalič (po 2. ŽK). R: Hamadej. D: 50 (hralo sa v Brekove). FK Obce Kochanovce: I. Bumbera – M. Kolesár, V. Gaľo, D. Kulman (55. E. Ruščanský), J. Kudravý, A. Suchanič, P. Šamo, M. Rada, P. Murinčák, Š. Piskay (86. J. Jurov), M. Kimák. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – R. Albičuk, D. Mišľan, R. Tabaka, J. Mihalič, P. Pavlík, V. Šuľak, J. Šedzmák, P. Vasiľko, P. Lorenčík, M. Sýkora.

V slnečnom, ale veternom počasí začali domáci aktívne, od prvých minút mali loptu na svojich kopačkách. Naši hráči prišli s pozornou defenzívou a cieľom brániť. Spoliehali sme sa na náhodné brejky, jeden taký nám aj vyšiel v 30. minúte, kedy Tabaka postupoval sám na bránku, ale v zakončení mu šancu prekazil Murinčák, ktorý ho prešprintoval a loptu mu vykopol. Prvý polčas sa domáci nevedeli presadiť proti našej obrane, ktorú miestami tvorilo aj desať hráčov, preto k žiadnej vyloženej šanci ani na jednej strane nedošlo. Piskayovu strelu z deviatich metrov Burda bez problémov chytil. Po prestávke nastúpili na ihrisko s aktívnejšou hrou domáci, niektoré posty na ihrisku sa vymenili, čo prispelo aj k prvej gólovej akcii, kedy po krídle potiahol loptu Kolesár, posunul ju Murinčákovi, ten centrom našiel v 16-ke Šama, ktorý nekompromisnou hlavičkou loptu umiestnil k žrdi na 1:0. O pár minút neskôr naši po náhodnej akcii dlhým centrom našli Tabaku, ktorý v súboji s domácim obrancom a brankárom vyhral hlavičku. Lopta padala nad žrď a stopér Gaľo sa ju snažil všemožne dostať z brány. Zahral však rukou, za čo bol vylúčený a naši hráči následný pokutový kop využili a vyrovnali. Od tohto momentu sa domáci zomkli a hrali lepšie v menšom, čo sa im vyplatilo hneď v 70. minúte, keď Šamo už ako stopér prešiel cez celú polovicu ihriska, nahral na krídlo Suchaničovi a ten prudkým centrom našiel pred bránou Murinčáka, ktorý umiestnil z jednej do protipohybu brankára. V 78. minúte došlo k zákroku, v ktorom Mihalič stúpil na nohu domácemu hráčovi a na oboch stranách sa už do konca zápasu hralo v počte desať.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 45/2015

OFK Tatran Bystré – FK Kamenica nad Cirochou 5:0 (3:0)
14. kolo – 08.11.2015 o 13:30

Góly: 7. Novotný, 31. a 42. D. Vravec, 73 (PK). J. Sivák, 89. J. Tracik. R: Šipoš. D: 77. FK Kamenica nad Cirochou: P.Dobda – R.Albičuk, D.Mišľan, R.Tabaka, P.Pavlík, V.Šuľak (6. P. Lorenčík), J.Šedzmák, P.Vasiľko, O.Čabák, L.Čopák, M.Benec.

Naši po zápase v Kochanovciach, kde išli v I. polčase 3-krát sami na brankára a predstavili sa s mužstvom, s ktorým vyhrali doteraz jediný zápas v súťaži, nastúpili v nedeľu v Bystrom v oklieštenej zostave. Už v 6. minúte sme museli striedať po zranení a o dve minúty na to sme inkasovali prvý gól po veľkej chybe brankára, keď podbehol center a hostia sa hlavičkou ujali vedenia. V 15. minúte Pavlík pekne vysunul Tabaku, ale ten v samostatnom nájazde neuspel. Naši po tejto šanci v hlavičkovom súboji prišli aj o Čopáka, ktorý si rozbil hlavu a od tejto chvíle hrali až do konca zápasu s desiatimi hráčmi. Domáci získali územnú prevahu, ktorú využili v 31. minúte, keď po protiútoku využili samostatný nájazd. Naši hráči v I. polčase inkasovali ešte v 42. minúte. V druhom dejstve mali prevahu domáci, ale vyloženú šancu priniesla až 73. minúta, keď rozhodca nariadil prísny pokutový kop. Skóre zápasu dokončil v 89. minúte Tracik, keď ho trafil Benec pri odkope v 16-ke a lopta sa od neho odrazila priamo do brány. Naše mužstvo si svoj kalich horkosti v jesennej časti vypili do poslednej kvapky.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 46/2015

Jesenná časť ligy sa skončila. S jednou výhrou, deviatimi prehrami a štyrmi remízami máme skóre 9:39, sedem bodov a priebežne nám patrí dvanáste miesto v tabuľke. Za incident v zápase v Stakčíne nám boli odpočítané tri body.

 
Čítajte tiež:
Viacúčelové ihrisko
Rekapitulácia 5. až 8. futbalového kola

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa