Rekapitulácia 5. až 8. futbalového kola

Rekapitulácia 5. až 8. futbalového kola

OFK Agrifop Stakčín – FK Kamenica nad Cirochou 0:0 (nedohrané)

ŽK: Čopák, Tabaka. ČK: 80. Tabaka (po 2. ŽK). R: Vojtko. D: 150. OFK Agrifop Stakčín: A. Izai – M. Jelinek, V. Kuznecov, I. Kuznetsov, L. Aľušík (65. M. Mandzák), V. Veselovskyy, P. Marinič, M. Kirňak, R. Iskajc, J. Kapraľ, J. Harmaňoš. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – O. Čabák, L. Čopák, D. Kislan, D. Mišľan, S. Mikula, M. Benec, D. Šedzmák, R. Tabaka, R. Albičuk, J. Mihalič.

Prvý polčas derby stretnutia bol sprevádzaný dažďom. V 17. minúte Harmaňošov priamykop z 25 m Alex Burda s problémami vychytal, o päť minút na to ďalšia jeho strela z 20 metrov putovala tesne vedľa brány. V 50. minúte putovala hlavička Jelinka taktiež vedľa. V 80. minúte bol dvomi žltými kartami potrestaný náš hráč Tabaka. V 83 minúte po faule na Harmaňoša v pokutovom území hráč Kamenice inzultoval rozhodcu, ktorý predčasne ukončil stretnutie. (Pozn.: Naše mužstvo avizuje, že arbiter pri verdikte spadol, stratil stabilitu a k ukončeniu stretnutia dôjsť nemalo). Všetko vyrieši DK VsFZ. Kvôli incidentu v tomto zápase nám boli odpočítané tri body.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 37/2015

 
FK Kamenica nad Cirochou – FK Humenné 0:6 (0:4)

Góly: 1., 43. V. Voroňák, 33., 38., 53. a 66. N. Sališ. ŽK: Albičuk – Jurov, Petričko, Voroňák. ČK: 22. Mikula (Kamenica nad Cirochou). R:Reňo. D: 130. FK Kamenica nad Cirochou: P. Dobda – O. Čabák, D. Mišľan, S. Mikula, M. Benec, R. Albičuk, J. Mihalič, T. Čabák, P. Lorenčík, F. Čabák (38. J. Šedzmák), Š. Vasiľko (46. A. Burda). FK Humenné: D. Vohár – N. Sališ, P. Jurov, P. Vasiľ, C. Vasiľ, J. Šaro, J. Babin, M. Babin, P. Petričko (46. D. Šatník – 72. T. Szilvási), V. Voroňák (58. T. Mitnik), M. Mikloš.

Naši nastúpili na derby zápas bez šiestich hráčov základnej zostavy, z toho Tabaka a Šedzmák nemohli hrať po nedohranom zápase v Stakčíne. Hneď v 1. minúte bola pekná akcia hostí stredom zakončená gólom Voroňáka. Humenská prevaha naďalej pokračovala, keď opäť Voroňák nastrelil žrď. Naši prvýkrát ohrozili bránu súpera v 20. minúte peknou strelou Čabáka, ale lopta tesne minula šibenicu. V 22. minúte v úniku stiahol hráča hostí Mikula a bol vylúčený. Po polhodine hry nasledoval samostatný nájazd Humenčanov, ktorý bol gólovo úspešný pre aktívneho Sališa, ten sa opäť gólovo presadil v 38. minúte. V 42. minúte po dlhom autovom vhadzovaní prázdnu bránu hostí netrafil Mihalič z dobrej pozície. Tesne pred odchodom do kabín unikol po krídle Jakub Babin a spätnú prihrávku usmernili do siete po druhýkrát Voroňák. V II. polčase Mišľan vyskúšal pozornosť Vohára strelou z 20 m, ale brankár hostí loptu kryl. V 53. minúte zakončili hostia Sališom na 0:5. Strata lopty v strede ihriska našich hráčov znamenala rýchly brejk súpera v 66. minúte a gólové vyústenie strelecky aktívneho Sališa.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 38/2015

MsFK Hanušovce nad Topľou – FK Kamenica nad Cirochou 1:1 (1:1)

Góly: 3. Kahanovský – 45. M. Benec. ŽK: T. Čabák. R: Klokočka. D: 50. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Mišľan, M. Benec, R. Albičuk, J. Mihalič, T. Čabák, P. Vasiľko, R. Tabaka, L. Pecha (88. Š. Vasiľko), P. Lorenčík, F. Čabák.

Naši opäť nastúpili na zápas s piatimi dorastencami. Už v 3. minúte po chybe na ľavej strane obrany sa Hanušovčania ujali vedenia. V 10. minúte nasledoval samostatný nájazd domácich, ostal však nepremenený. Dve vyložené šance v 20. minúte nevyužili Tabaka a Benec. O desať minút na to Pechovu hlavičku domáci vyhlavičkovali z bránkovej čiary. Nakoniec sa našim podarilo vyrovnať ešte pred odchodom do kabín. V 45. minúte sa po individuálnej akcii Benec presadil cez dvoch obrancov súpera
a z 20 metrov poslal krásnu strelu priamo k žrdi. V II. polčase mali miernu prevahu domáci, ale v 70. minúte sa Patrik Vasiľko dostal až pred brankára, premeniť sa mu však nepodarilo. Remíza sa javila domácim i hosťom ako zaslúžená

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 39/2015

FK Kamenica nad Cirochou – FK Sedliská 1:2 (1:0)

Góly: 43. D. Mišľan – 66., 75. T Vožný. ŽK: Mihalič, Mikula, Čopák – Vanšovský, Kozák. R: Imrich. D: 100. FK Kamenica nad Cirochou: P. Dobda – D. Mišľan, M. Benec, R. Albičuk, J. Mihalič, O. Čabák, S. Mikula, J. Šedzmák, L. Čopák (72. P. Pavlík), V. Šuľak (65. L. Pecha).

Naši nastúpili na zápas v celkom dobrom zložení a chceli ho jednoznačne vyhrať. V prvom polčase sme mali prevahu, ale prvú šancu sme si vypracovali až v 31. minúte, keď Benec z päťky netrafil odkrytú prázdnu bránu. V 42. minúte po faule na Beneca z priameho kopu peknou strelou k žrdi otvoril skóre Mišľan. V druhom polčase začali naši opäť s miernou prevahou. Benec v 52. minúte síce vyhral hlavičkový súboj s brankárom, ale lopta letela tesne nad. V 61. minúte hostia prvýkrát ohroili našú bránu ďalekonosnou strelou z asi 40 metrov, ale trafili brvno. O päť minút na to však hostia z priameho kopu krásnou strelou do šibenice vyrovnali na 1:1. Po sérii chýb v našej obrane sa mužstvo Sedlísk ujalo vedenia prízemnou strelou k žrdi a tento stav udržalo až do konca. V závere naši vyvinuli tlak, ale Mihalič trafil loptu z dvoch metrov brankárovi priamo do náruče.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 40/2015

S jednou výhrou, tromi prehrami a štyrmi remízami máme skóre 7:15, sedem bodov a priebežne nám patrí jedenáste miesto v tabuľke. Za incident v zápase v Stakčíne nám boli odpočítané tri body.

 
Čítajte tiež:
Čo očakávame od sezóny 2015/2016?
Kamenica nad Cirochou počas prvej svetovej vojny

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa