Rekapitulácia 1. až 4. futbalového kola

Rekapitulácia 1. až 4. futbalového kola

FK Kamenica nad Cirochou – OFK Tatran Bystré 1:0 (0:0)

Góly: 72. M. Benec. ŽK: D. Šedzmák, Mihalič – 2x. R: Stretavský D: 100. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – Ondrej Čabák, R. Albičuk, D. Kislan, D. Mišľan, J. Šedzmák, T. Čabák, D. Šedzmák, J. Mihalič, M. Benec, L. Pecha (64. M. Čabák).

Naše mužstvo nastúpilo do úvodného stretnutia sezóny v oklieštenej zostave, keďže viacerí hráči ešte využili dovolenkové obdobie na oddych. Hra bola v úvode zápasu vyrovnaná, no kombinačne sa viac predstavili práve naši hráči. Rozohraným akciám však chýbalo zakončenie. V 14. minúte po hlavičke Mišľana z rohu vytesnil hosťujúci obranca loptu na tyč rukou, ale hlavný rozhodca si to nevšimol. Viacerým kombináciám Beneca a Mihaliča vpredu stále chýbala presnosť finálnej prihrávky, a tak sa našim v prvom polčase skórovať nepodarilo. Po prestávke sme mali viacero príležitostí, ale všetky strely boli mierené nepresne a bránu hostí takmer ani neohrozili. Albičuk z priameho kopu trafil najprv múr, po vysunutí smerovala jeho druhá strela na bránu, ale hosťujúci Galík ju vytlačil. V 70. minúte Mišľan vysunul prihrávku zo stredu ihriska na Beneca, ktorý po pravej strane unikol a vonkajším priehlavkom nasmeroval loptu na bránu. Tá sa tyče odrazila priamo za chrbát hosťujúceho gólmana. Mužstvo Bystrého síce chcelo zvrátiť stav zápasu, ale do vyložených šancí sa im dostať nepodarilo.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 33/2015

 
FK Kamenica nad Cirochou – TJ Šimonka Čierne nad Topľou 1:1 (0:0)

Góly: 59. M. Benec – 90. M. Fedor. ŽK: Čabák, Mišľan – Grega, Kontura. ČK: J. Šedzmák. R: Onofrej. D: 150. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – O. Čabák, R. Albičuk, D. Kislan, D. Mišľan, J. Šedzmák, J. Mihalič, M. Benec, D. Šedzmák, R. Tabaka, L. Pecha (46. V. Šuľak).

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 34/2015

FK Soľ – FK Kamenica nad Cirochou 2:0 (1:0)

Góly: 40. M. Demčák, 79. M. Ladomerský. ŽK: Tokár – Kislan, Mišľan, Mikula, Šuľák. R: Krivjančin. D: 200. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – O. Čabák, L. Čopák, D. Kislan, D. Mišľan, S. Mikula, J. Mihalič, M. Benec (83. P. Vasiľko), D. Šedzmák (57. L. Pecha), R. Tabaka, V. Šuľák.

Domáci boli favoritom zápasu, čo územnou prevahou dokázali dvojgólovým výsledkom potvrdiť. Naši hráči sa však ľahko nevzdali, mali prvú čistú šancu v zápase, ale Benec v tutovke na pozorného brankára Dudáša nevyzrel. Prvý gól stretnutia padol päť minút pred odchodom do kabín, keď pred Burdovou svätyňou vznikol chaos a lopta, ktorú brankár držal, mu vypadla z rúk a Demčák ju dorážkou poslal za čiaru. Druhá využitá gólová príležitosť Soľanov vzišla opäť zo skrumáže v našej šestnástke. Mohli sme korigovať, ale Tabakovu hlavičku brankár vytlačil na roh.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 35/2015

FK Kamenica nad Cirochou – TJ Jasenov 3:3 (1:1)

Góly: 32. a 83. M. Benec, 90. R. Albičuk – 26. B. Kuklyshyn, 72. a 76. I. Shevchenko. ŽK: Čopák, Kislan, Mikula, D. Šedzmák, Albičuk. R: Molitoris. D: 100. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – O. Čabák, L. Čopák, D. Kislan, D. Mišľan, S. Mikula, M. Benec, D. Šedzmák (90. P. Vasiľko), R. Tabaka, V. Šuľák (40. L. Pecha), R. Albičuk. TJ Jasenov: L. Behun – M. Kríž (80. V. Dudura), B. Kuklyshyn (46. L. Kuzma), L. Goga, R. Tomčák, R. Chalupka, T. Čerhit, M. Porvazník (70. I. Čerhit), P. Horanič, I. Shevchenko, M. Beták (45. A. Calegari).

Našich čakal prvý derby zápas v sérii, hostí tretí, keď predtým dvakrát prehrali. Hneď v 7. minúte po chybe nášho obráncu mal veľkú šancu Porvazník, ale nepremenil. Z priameho kopu mal ďalšiu šancu Chalupka, ale nemieril presne. Skóre zápasu otvorili hostia v 26. minúte gólom Kuklyshyna. Naši sa presadili hneď v 32. minúte, keď krásnu prihrávku Tabaku zúžitkoval v samostatnom úniku Benec. Prvý polčas sa niesol v znamení miernej prevahy hostí, ale v jeho závere mal ešte veľkú šancu náš Pecha, keď jeho strelu k žrdi Behun vyrazil. V prvom dejstve odstúpili kvôli zranenia Šuľák a hosťujúci Beták. Druhý polčas začal svižne, o gól sa pekným lobom pokúšal Tabaka, ale minul. Hostia po zlej rozohrávke domácich v strede ihriska zakončili rýchly brejk gólom Burdu, keď naši obráncovia nestačili zachytiť Shevchenkovu strelu po strate lopty. Tretí gól prišiel po vyšachovaní našej obrany, ktorá nestíhala reagovať na pekné narážačky na jeden dotyk. Zdalo sa, že výsledok zápasu je definitívny aj po Mikulovej gólovej hlavičke, ktorú arbitri neuznali kvôli ofsajdu. Naši hráči však nerezignovali a Benec v brejku a pretlačení sa cez obrancu znížil. Záver bol dramatický: jasenovský Shevchenko samostatný nájazd nepremenil, na druhej strane mali naši výhodu priameho kopu, z ktorého Albičuk vyrovnal.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 36/2015

 
S jednou výhrou, jednou prehrou a dvomi remízami máme skóre 5:6, päť bodov a priebežne nám patrí ôsme miesto v tabuľke.

 
Čítajte tiež:
Tréningy boxu
Rekapitulácia 15. až 18. futbalového kola

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa