Rok pôsobenia Miko fit-box klubu

Rok pôsobenia Miko fit-box klubu

Ani sa to nezdá ale v stredu 02. septembra sa začne druhý rok pôsobenia boxérskeho klubu, ktorý v našej obci vedie tréner Marián Miko. Veľké úspechy by od mladého klubu a menej skúsených boxerov nik nečakal. Kamenickí boxeri však prekvapili, potrápili aj skúsenejších súperov a našu obec vzorne reprezentovali.

Toto všetko stihli tohto roku:
17. január – prvé zápasy, krst ohňom

31. január – turnaj II. slovenskej ligy, Ždaňa pri Košiciach

“Dvaja členovia ŠK Miko fit-box reprezentovali klub v kategórii staršieho dorastu – vo váhe do 75 a 81 kg, obaja zvíťazili na body. V kategórii mužov do 69 kg vo veľmi vyrovnanom zápase náš boxer podľahol súperovi na body. Vo váhe do 75 kg v rovnakej kategórii ďalší člen nášho klubu suverénne zvíťazil po troch kolách na body. Vo váhovej kategórii nad 91 kg reprezentant klubu zvíťazil v 2. kole KO”.

14. marec – turnaj II. slovenskej ligy, Komárno

“Jednu výhru sme získali na body a jednu KO. Aj napriek tomu, že ŠK Miko fit-box je v boxe nováčikom, dokážu členovia klubu konkurovať iným klubom s dlhoročnou tradíciou, ktoré majú silnú boxerskú základňu” zdôraznil Marián Miko.

16. mája – turnaj II. slovenskej ligy, Galanta, tri výhry

“V kategórii staršieho dorastu vo váhe od 75 do 81 kg nás reprezentoval Tomáš Zajac, ktorý svoj zápas ukončil víťazstvom KO. V kategórii mužov do 81 kg zvíťazil Tomáš Babjak a v rovnakej váhovej kategórii zaznamenal víťazstvo aj Viktor Hakoš.”

miko_fit-box_stropkov

30. mája – turnaj II. slovenskej ligy, Stropkov

“V ťažkej konkurencii náš klub zaznamenal opäť víťazstvo, o ktoré sa postaral Tomáš Zajac, a to v kategórii mužov do 91 kg, keď porazil domáceho boxera zo Stropkova. Aj ostatní naši boxeri mali za sebou veľmi vyrovnané zápasy, v ktorých opäť ukázali svoje odhodlanie a snahu vyhrať. Konkrétne Tomáš Babjak a Viktor Hakoš, ktorí v ringu obliekali rukavice v vo váhe do 81 kg v kategórii mužov, Jakub Pastír v kategórii mužov do 91 kg a Branislav Sivčo zápasil v kategórii staršieho dorastu do 81 kg.”

06. a 07. júna – I. slovenská liga, Bratislava

Ján Sorokáč vybojoval prvé víťazstvo pre klub v I. lige boxu, konkrétne ziskom 3. miesta v kategórii mužov vo váhe do 75 kg. Tri kolá mal Janko vo svojej réžii, veľmi pekne držal obranu a čistým dovoleným spôsobom útočil na súpera. Veľmi dobre si počínal v zápase aj Martin Sorokáč, ktorý v kategórii mužov do 91 kg síce nezvíťazil, ale viedol veľmi vyrovnaný a pre oko diváka zaujímavý zápas.”

27. júna – turnaj II. slovenskej ligy, Čaňa pri Košiciach

Tomáš Zajac boxoval za starší dorast vo váhe do 81 kg, v ringu suverénne “vybodoval” svojho súpera. Aj Tomášov brat Dávid vo váhe do 75 kg kategórie mladší dorast svojmu súperovi nedal žiadnu šancu. Podobne na body vyhral svoj zápas Ján Sorokáč v kategórii mužov do 81 kg, v ktorom mal Janko očividne naviac. Boxerka Nikola Cenknerová má za sebou svoj prvý zápas, ktorý dopadol výborne. Už v 2. kole poslala súperku do “počítania” a po odrátaní zdolala hneď v tomto kole súperku TKO.”

miko_fit-box_cana

Nová sezóna tréningov sa začína už v stredu 02. septembra. Pre účasť na tréningu je potrebné priniesť si na prezutie športovú obuv, na prezlečenie kraťasy (alebo tepláky) a tričko a v ideálnom prípade aj rukavice. Rukavice je však možné zapožičať priamo na tréningu. Kompletný harmonogram tréningov nájdete v kalendári. Príďte v sebe objaviť bojovníka, všetci ste srdečne vítaní 🙂

citáty: slovenský východ; foto: facebook

Čítajte tiež:
Tréningy boxu
Rekapitulácia roku 2014

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa