Úspechy nášho DHZ – doplnené

Úspechy nášho DHZ – doplnené

Mesiac jún sa niesol v znamení súťaží dobrovoľných hasičských zborov, v ktorých svojou účasťou robili našej obci dobré meno aj naši dobrovoľní hasiči a hasičky.

Doplnené 02. 08. 2015

Merník – Súťaž do kopca

Včera 01. 08. sa naši hasiči zúčastnili netradičnej súťaže do kopca, jedinej svojho druhu v okolí, v Merníku s družstvami mužov i žien. Naše dievčatá sa umiestnili na 4. mieste. Muži po nevydarenom prvom útoku, kedy dosiahli čas 21.49″, v druhom útoku zabrali naplno a dosiahli čas 16.42″, čím nielen získali 1. miesto, ale zároveň pri súčte časov sa im podarilo vyhrať putovný pohár! Týmto časom stanovili nový rekord nášho družstva! V preteku jednotlivcov v stáčaní hadice “C” v kategórii muži zvíťazil náš člen Matúš Škrlík a na 2. mieste sa umiestnil ďalší náš člen Jozef Sojčak ml.

Videá víťazného útoku:

O putovný pohár starostky obce Nová Kelča

V sobotu 25. 07. 2015 sa náš DHZ zúčastnil súťaže o putovný pohár starostky obce Nová Kelča, kde si so súčtom časov svojich vyrovnaných útokov 17.64″ a 18.09″ odniesli putovný pohár. V celkovom poradí najrýchlejších útokov obsadili v konkurencii pätnástich kvalitných mužských družstiev výborné tretie miesto.

 
Video prvého útoku:

Video druhého útoku:

XXIII. ročník Cirošského pohára

V nedeľu 12. 07. 2015 práve náš DHZ organizoval na letisku v našej obci v poradí už XXIII. ročník Cirošského pohára spojený so súťažou o pohár starostu obce Kamenica nad Cirochou. Súťaže sa zúčastnilo celkovo 19 družstiev z toho 5 ženských. Na štart sa postavili aj naše dievčatá, ktoré nakoniec v hodnotení Cirošského pohára obsadili 3. miesto. Družstvo mužov časom 16.7″ obsadilo prvé miesto v hodnotení Cirošského pohára. Na pohár starostu obce to však nestačilo. S vynikajúcim výkonom 16.43″ ostali nezdolaní muži z Veľkých Revíšť a tak sa naši muži museli uspokojiť, podobne ako pred rokom, s výborným druhým miestom.

 
O pohár starostky obce Bánovce nad Ondavou

 
V noci zo soboty 04. 07. na nedeľu 05. 07. 2015 súťažilo celkovo 35 družstiev v “dobrovoľnej” disciplíne “naberačka” a “povinnej” disciplíne požiarny útok s vodou. Na naberačke sa naši muži umiestnili na 2. mieste. Nasledovala disciplína požiarny útok s vodou, kde predviedli koncetrovaný výkon a časom 17.45″ obsadili taktiež pekné druhé miesto.

Video nočného útoku:

Chlapcom a dievčatám ďakujeme za vzorné reprezentovanie našej obce 🙂

foto a video: Zuzana Sninčáková, Tomáš Vasilko a Jozef Sojčak ml
text: Michal Sousedek a admin

Čítajte tiež:
Naši hasiči zasahovali
Súťaž DHZ o pohár starostu obce

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa