Rekapitulácia 19. až 22. futbalového kola

Rekapitulácia 19. až 22. futbalového kola

Pozrite si krátku rekapituláciu z pôsobenia nášho futbalového klubu v ďalších štyroch kolách jarnej časti V. futbalovej ligy (Vihorlatsko – Dukelská).

IXX. kolo: FK Humenné – FK Kamenica nad Cirochou 6:0 (3:0)

Góly: 5., 30. N. Sališ, 19., 76. M. Čerňa, 60. P. Jurov, 68. M. Matej. ŽK: Ivanko – Dobda, L. Čopák. R: Žulevič. D: 200. FK Humenné: Š. Šurin (46. V. Osipčak) – M. Matej, R. Mižík, Z. Marjov, P. Jurov, J. Tkáč (46. P. Stach), T. Bodnár (66. T. Ďurik), M. Čerňa, M. Ivanko, N. Sališ, T. Mitnik. FK Kamenica nad Cirochou: P. Dobda – D. Čopák, L. Čopák, D. Mišľan, D. Valkučák (36. P. Lorenčík), R. Tabaka, M. Friga, D. Kislan, J. Šedzmák, T. Čabák (88. Š. Vasiľko), P. Vasiľko.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 18/2015

XX. kolo: FK Kamenica nad Cirochou – MsFK Hanušovce nad Topľou 2:0 (0:0)

Góly: 53. L. Čopák, 85. J. Mihalič. ŽK: L. Čopák, Mišľan, Vasiľko – 4x. R: Hamadej. D: 100. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Čopák (90. M. Čabák), L. Čopák, D. Mišľan, M. Friga, D. Kislan, J. Šedzmák (90. Š. Mažerik), P. Vasiľko (74. T. Čabák), R. Albičuk, V. Šuľak, J. Mihalič.

Zápas sa začal tlakom domácich, Mihalič zľava po prieniku minul bránu. Niekoľko centimetrov ku gólu chýbalo aj strele Kislana. Hostia pohrozili nakopávanými loptami a brejkmi, ale tie im šancu premeniť nepriniesli. II. polčas začal aktívne opäť hrou domácich. Po faule na D. Čopáka sa podarilo z 11-tky skórovať L. Čopákovi, ktorý tak otvoril skóre stretnutia. Mihalič po preniknutí zľava prihrával D. Čopákovi, ale ten prestrelil. Z protiútoku pohrozili hostia, keď Burdovi vypadla lopta, hosťujúci útočník ju z čistej šance prestrelil. V závere zápasu sa z viacerých gólových príležitostí domácich podarilo vsietiť len Mihaličovi, ktorý dostal vynikajúcu prihrávku od striedajúceho Tomáša Čabáka a z hranice 5 metrov body poistil.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 19/2015

 
XVII. kolo: FK Sedliská – FK Kamenica nad Cirochou 3:1 (1:1)

Góly: 27., 68. Vasiľov, 65. Murín – 5. P. Vasiľko. ŽK: 2x – Mišľan, Šedzmák, Albičuk. ČK: 1x – Kislan. R: Krivjančin. D: 200. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Čopák, D. Mišľan, M. Friga, D. Kislan, J. Šedzmák, P. Vasiľko, R. Albičuk, V. Šuľak, J. Mihalič, Š. Mažerik (66. L. Pecha).

Zápas začali aktívnejšou hrou hostia. Hrali po zemi, krídla mali zabezpečené a pod kontrolou mali aj stred ihriska. V úvodných minútach, po úniku Mihaliča po pravej strane, centrovanou strelou skóroval Vasiľko. Hostia viacero kvalitných šancí nepremenili, a tak sa hra postupne vyrovnala. Domáci využili šancu, keď z priameho kopu Burdom vyrazenú loptu dotiahli do prázdnej brány. V II. polčase začal rozhodca kúskovať hru, keďže Sedliská bojujú o záchranu, čoho dôsledkom bolo pískanie každého faulu na strane Kameničanov. Po spornej situácii pri rohovej čiare rozhodca odpískal pokutový kop, keď Mažerik na zemi fauloval domáceho útočníka. Sedliská v tomto momente zvyšujú na 2:1. Zväčša nakopávané lopty hosťom veľa gólových šancí nepriniesli. Snaživosť domácich sa vyplatila v 65. minúte, kedy opäť skórovali a prevzali kontrolu nad hrou. Hostia vsadili na protiútoky, ale výsledok zápasu už nezvrátili. Po zbytočnom faule v rohu dostal domáci hráč červenú kartu a v 90. minúte, kedy pri úniku z pravej strany Kislan po šmýkačke netrafil loptu, ale domáceho útočníka, si taktiež vyslúžil červenú kartu.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 20/2015

XVIII. kolo: FK Kamenica nad Cirochou – ŠK Sačurov 6:0 (2:0)

Góly: 31., 85., 90. J. Mihalič, 39. O. Čabák, 48. V. Šuľak, 56. J. Šedzmák. ŽK: nikto – 2x R. Kurťak. D: 120. FK Kamenica nad Cirochou: P. Dobda – D. Čopák (71. A. Burda), D. Mišľan, M. Friga (71. M. Čabák), J. Šedzmák, P. Vasiľko, R. Albičuk, V. Šuľak (82. Š. Vasiľko), J. Mihalič, L. Čopák, O. Čabák.

Stretnutie začalo podľa očakávaní domácich, už v 3. minúte pálil Mišľan tesne nad. Naopak v 19. minúte hostia strieľali vedľa. Neskôr na to Mihalič prenikol do 16-tky, kde bol podrazený, ale rozhodca PK neodpískal. V 31. minúte prihrával Albičuk zo stredu ihriska O. Čabákovi, ktorý posunul loptu na Mihaliča a z pravej strany strelou na ľavú žrď otvoril skóre zápasu. O niekoľko minút na to vysunul Mihalič spoza 16-tky Čabáka, ktorému loptu prepustil P. Vasiľko a od brvna skončila v bráne. Tesne pred koncom polčasu brankár strelu Mišľana z asi 20-tich metrov kryl. Po prestávke začali opäť aktívnejšie domáci. Po prieniku cez dvoch hráčov zvýšil Šuľak netypicky strelou k žrdi na 3:0. V 53. minúte O. Čabák tesne minul bránu po zemi. O chvíľu na to, po dlhom aute Mišľana, predĺžil hlavou loptu D. Čopák a po prihrávke zvýšil Šedzmák. L. Čopák vysunul P. Vasiľka, ktorý zakončil do ľavého horného rohu, no rozhodca odpískal ofsajd. Domáci v tlaku nepoľavili a v 84. minúte striedajúci M. Čabák pätičkou posunul Mihaličovi, ktorý v samostatnom nájazde obišiel hosťujúceho brankára a vsietil loptu do prázdnej brány. Takmer v závere zápasu sa snažil Albičuk strelou z asi 25 metrov skórovať, ale tesne minul. Výsledok uzavrel v 90. minúte Mihalič, keď sa mu z ľavého rohu podarilo strelou k pravej žrdi premeniť.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 21/2015

 
Čítajte tiež:
Rekapitulácia 15. až 18. futbalového kola
Futbalový turnaj dorastencov

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa