Rekapitulácia 15. až 18. futbalového kola

Rekapitulácia 15. až 18. futbalového kola

Pozrite si krátku rekapituláciu z pôsobenia nášho futbalového klubu v prvých štyroch kolách jarnej časti V. futbalovej ligy (Vihorlatsko – Dukelská).

XV. kolo: TJ Šimonka Čierne nad Topľou – FK Kamenica nad Cirochou 2:1 (1:1)

Góly: S. Dvorjak (34.), M. Eliaš (58.) – J. Mihalič (42.). ŽK: Grega – D. Čopák, L. Čopák, Albičuk. R: Moroz D: 100. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Čopák (87. V. Šuľak), L. Čopák, R. Albičuk, O. Čabák, D. Mišľan, J. Mihalič, R. Tabaka, M. Friga, D. Valkučák, D. Šedzmák (61. M. Oľha).

Kamenica nastúpila v Čiernom aktívne, v prvých 15tich minútach si to Mihalčin a Tabaka nasmerovali na bránku, ale ich strely skončili vedľa. Tabaka v 20. minúte tesne minul z priameho kopu. Na oplátku sa Z. Cigán pokúšal prekonať brankára, ale ten jednu strelu odrazil a druhýkrát mierila vedľa. V 34. minúte prišiel gól zo strany domácich, ktorý brankára prekvapil. V 42. minúte však hostia vrátili protiúder, o vyrovnanie sa postaral Mihalič. Vyrovnanie síl bolo v II. polčase ukončené už v 58. min., keď domáci začali hrať aktívnejšie svoju šancu premenil M. Eliáš. Hostia nechceli odísť naprázdno, prevzali iniciatívu, ale niekoľko dobrých šancí nedokázali využiť. Najmä tutovka Valkučáka po peknom centri Mihaliča a strela Tabaku z dobrej pozície volali po góle. Vyrovnaný zápas tak hosťom body nepriniesol.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 14/2015

XVI. kolo: FK Kamenica nad Cirochou – FK Soľ 1:1 (1:1)

Góly: D. Valkučák (8.) – M. Ladomerský (44.). ŽK: M. Sakala – L. Čopák. R: Fedák. D: 150. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Čopák, L. Čopák, R. Albičuk (D. Šedzmák), O. Čabák, D. Mišľan, J. Mihalič (D. Kislan), R. Tabaka, M. Friga (M. Oľha), D. Valkučák, V. Šuľak.

Domáci sa od začiatku stretnutia snažili a hneď v 8. minúte po peknom centri Frigu z priameho kopu nadvihol hlavou Mišľan na Valkučáka, ktorý taktiež hlavou otvoril skóre zápasu. Kameničania pokračovali v snahe pridať druhý gól. Nevyužitá zostala Čopákova hlavička, ktorá putovala do náruče hosťujúceho brankára. V 44. minúte hostia vyrovnali, keď skóroval po peknej akcii Ladomerský. V II. polčase sa hralo prevažne v strede poľa, šance boli na oboch stranách, ale neboli využité pre výborné postrehy brankárov. Najväčšiu šancu domácich mal v 90. minúte Tabaka, ktorý išiel sám na brankára, ale premeniť tutovku sa mu nepodarilo. Remíza bola pri výkone oboch tímov spravodlivá.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 15/2015

 
XVII. kolo: OŠK Udavské – FK Kamenica nad Cirochou 2:3 (1:0)

Góly: 7., 60. Timuľak (druhý z 11 m) – 65. J. Mihalič, 68. a 70. Tabaka (oba z 11 m). ŽK: Besehanič, Olexa, Meričko. ČK: 77. Boňko, 86. Meričko. R: Škodi. D: 100. OŠK Udavské: J. Harvan – M. Boňko, M. Naster, T. Kuzma, P. Kuľus, T. Besehanič, A. Timuľak, P. Olexa, P. Meričko, V. Vološin, P. Hvizďák. FK Kamenica nad Cirochou: A. Burda – D. Čopák, L. Čopák, D. Mišľan, D. Valkučák, R. Tabaka, J. Mihalič, M. Friga, M. Oľha, V. Šuľak, D. Kislan.

V I. polčase mali Kameničania miernu prevahu, ale priamy kop Kuzmu v 8. minúte umiestnil pekne hlavou do siete Timuľak a viedli domáci. Hostia mali v prvej polovici zápasu šancu, ktorú Mihalič nevyužil. V II. polčase Kuzma pekne unikol, nahral Timuľakovi, ktorý bol faulovaný a z penalty zvýšil na 2:0. Smerovanie zápasu sa rapídne zmenilo o ďalších päť minút. Valkučák nahrával pred bránu, kde Harvan loptu tečoval, domáci sa ju ešte snažili odvrátiť, ale tá skončila za čiarou. Hneď v 68. a 70. minúte premenil dvakrát Tabaka pokutový kop… Skóre sa otočilo, čo spôsobilo nervozitu na strane Udavčanov, čoho výsledkom boli dvaja vylúčení – Boňko a Meričko. V závere, aj napriek oslabeniu, mali domáci obrovskú šancu, keď priamy kop hlavičkou umiestňoval Timuľak, ale odkrytú časť brány netrafil.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 16/2015

XVIII. kolo: FK Kamenica nad Cirochou – OFK Agrifop Stakčín 3:1 (1:1)

Góly: 4. D. Mišľan, 64. L. Čopák, 86. D. Valkučák – 45. M. Kirňak. ŽK: L. Čopák, Valkučák, Mihalič – Magura. R: Kmec. D: 150 FK Kamenica nad Cirochou: P. Dobda – D. Čopák, L. Čopák, D. Mišľan, D. Valkučák (90. P. Vasiľko), R. Tabaka, J. Mihalič, M. Friga (90. M. Čabák), O. Čabák, D. Kislan, V. Šulak (25. T. Čabák). OFK Agrifop Stakčín: M. Dudič – M. Kirňak, T. Magura, V. Kuznecov, J. Harmaňoš, J. Kapraľ, J. Kudravý (82. R. Iskajc), J. Šelepec (67. M. Iskajc), V. Veselovsky, V. Steco, A. Leňko.

Úvod stretnutia mali v rukách domáci, keď po centri Tabaku otvoril skóre Mišľan. Vedenie však domáci neudržali, keď tesne pred odchodom do kabín hlavičkou vyrovnal Kirňak. V II. polčase hostia pohrozili protiútokmi, ale dve strely pekne vykryl Dobda. Hlavičkou zvýšil L. Čopák na 2:1 a strely Tabaku tesne minuli bránu. Rozhodnuté bolo v závere zápasu, keď Valkučák podržal loptu v 16tke a strelou k pravej žrdi upevnil víťatstvo domácich.

zdroj: Podvihorlatské noviny č. 17/2015

 
Čítajte tiež:
Rekapitulácia 9. až 14. futbalového kola
Pomôžme spoločne Marekovi

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa