Je po voľbách…

Je po voľbách…

V prvom rade by som sa chcel poďakovať všetkým voličom, ktorí svoju dôveru vo mňa prejavili tým, že mi v minulotýždňových komunálnych voľbách dali svoj hlas. ĎAKUJEM! Aj keď som sa nestal poslancom obecného zastupiteľstva, môj volebný výsledok ma veľmi milo prekvapil. Budem sa ďalej snažiť pracovať a vylepšovať tieto stránky a tak aspoň trošku prispieť k pozitívnym zmenám v našej obci, aj keď len vo virtuálnom svete.

Celkovo som však z výsledkov volieb sklamaný. “Elektrizujúcu” predvolebnú atmosféru vystriedala smutná realita. Aj keď viac ako 60% zúčastnených voličov žiadalo zmenu, žiadna zmena sa nekonala. A to bohužiaľ nielen na poste starostu, ale ani na väčšine poslaneckých postov. Čo sa týka rozvoja obce, tak od následujúcich štyroch rokov, nemám veľké očakávania.

Toľko k voľbám

Ako ste si verím všimli, stránka prešla tento týždeň viacerými zmenami. Pribudlo nové, prehľadnejšie menu. Rôzne podstránky a články majú priradené rôzne bočné panely. Pribudli rôzne podstránky (opustili nás, územný plán, zdravotníctvo) a nové funkcie (otázka starostovi, newsletter).

Väčšina zmien na stránke je však “neviditeľná” a boli vykonané pre zvýšenie rýchlosti načítania a zlepšenie bezpečnosti tejto stránky. Dúfam, že lepšie stránky obce sú Vám zobrazované podstatne rýchlejšie, ako tomu bolo povedzme do volieb. Všetky moje menej zrejmé aktivity na tejto stránke sa budem snažiť zapisovať do tohto logu.

Ďalej, moja snaha o “zoficiálnenie” týchto stránok nekončí. Keďže pán starosta bezplatné lepšie stránky obce nepotrebuje, zaujímalo ma, koľko a komu obec platí za oficiálne stránky.

Ak by mal niekto záujem pomôcť pri tvorbe týchto stránok, či už po stránke technickej alebo obsahovej (aktuality, novinky, športový “redaktor”, fotograf), táto výzva je stále aktuálna.

Prajem príjemný deň 😉

Ing. Patrik Šepela

  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa