Mária Jancusková rod. Rebejová: Nezávislá kandidátka

Mária Jancusková rod. Rebejová: Nezávislá kandidátka

Poďakovanie (19. 11. 2014):
Týmto by som chcela poďakovať všetkým voličom, ktorí mi dali hlas v komunálnych voľbách do obecného zastupiteľstva našej obce. ĎAKUJEM

Dobrý deň,

mäsiareň u Rebeja je tu od roku 1963, som hrdá na to, že môžem pokračovať v tom, čo môj ocko začal.

To že sa nám darí, svedčí o tom Vaša narastajúca spokojnosť s našimi službami a výrobkami.

Želám si, aby sme takto spokojní boli všetci aj vo vzťahu k fungovaniu našej obce. Som presvedčená o tom, že úsilie ktoré vynakladám na dosiahnutie Vašej spokojnosti ma predurčuje stať sa dobrým zástupcom občanov pri presadzovaní Vašich požiadaviek a našich spoločných plánov pri formovaní našej obce.

Narodila som sa 27. 10. 1980 v Humennom, v Kamenici nad Cirochou som ukončila základnú školu, Strednú ekonomickú školu som absolvovala v Snine. Podnikám od roku 2003 a od roku 2006, aj keď bez pomoci najbližšieho človeka a učiteľa môjho ocka, sa mi podarilo udržať a pokračovať v jeho šľapajách ďalej.

Slúžiť Vám mojím zákazníkom ma nesmierne napĺňa a túto službu chcem rozvíjať ďalej aj pri správe našej obce.

Zmien, ktoré by som chcela je veľa, v krátkosti sa Vám ich pokúsim priblížiť.

Ako matke mi chýba väčšia starostlivosť o naše deti z pohľadu trávenia voľného času – budem podporovať všetky návrhy a zlepšenie tejto situácie.

Ďalšou oblasťou je podpora seniorov a taktiež ich spoločenské nažívanie a dôstojná staroba. Podporím rozvoj komunitných centier, kde sa budú môcť dôstojne stretávať.

Ako podnikateľka viem, že vzdelanie a podpora zamestnanosti je pre našich občanov veľmi dôležitá, preto budem podporovať projekty na vzdelanie a rekvalifikáciu.

Vo všeobecnosti budem podporovať každý dobrý návrh na modernizáciu resp. zmenu, ktorá prispeje k zlepšeniu nášho života a spolunažívania v našej obci.

Verím, že v nadchádzajúcich voľbách spolu rozhodneme o zmene, ktorá nám prinesie citeľnú zmenu.

Za Vašu prejavenú dôveru Vám srdečne ďakujem.

S úctou,
Mária Jancusková Rebejová

  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa