Stručne o mne a o voľbách

Stručne o mne a o voľbách

Dobrý deň,

niečo o mne ste sa už mohli dozvedieť, ak ste si klikli na podpis administrátora pod väčšinou článkov na tejto stránke. Mám 32 rokov a vyštudoval som informačné technológie na Technickej univerzite v Košiciach. Hneď po ukončení vysokej školy som začal pracovať pre nadnárodné IT firmy, ktoré sídlia v Košiciach. Dohovorím sa anglicky a nemecky.

Mám rád konštruktívnu kritiku, pri riešení problémov sa viem odosobniť a zameriavam sa na plnenie stanovených cieľov. Moje názory a postrehy som prezentoval v článkoch o aktuálnom dianí v obci, o tom čo ľudí trápi.

Rodnú obec bohužiaľ vnímam ako obec nenaplnených možností a premrhaných šancí. Potenciál Kamenice nad Cirochou a mnohých jej občanov priam prosí o využitie. Je nevyhnutné prebrať sa z akejsi “pohodlnej letargie” a začať systematicky pracovať na zlepšovaní životných podmienok a možností v našej obci.

Čierne skládky v extraviláne našej obce, naozaj sa takto prezentujeme nášmu okoliu? Aké možnosti športového vyžitia ponúka naša obec? Aké možnosti spoločenskej interakcie majú mladí ľudia? Aká je úroveň informatizácie našej obce a ako vyzerá jej oficiálna online prezentácia? Sú postrehy a argumentácia poslancov na obecných zastupiteľstvách dostačujúce?

Mládež, šport, životné prostredie a podpora obce v IT oblasti.
Aj to sú témy, ktorým sa chcem ako poslanec venovať.

Toľko o mne.

Všetci kandidáti na starostu svorne tvrdia, že voliť máme mladých a vzdelaných. Dosiahnuté vzdelanie síce nie je zárukou inteligencie, schopností a dobrých úmyslov, myslím si však, že kandidátna listina pre voľby v Kamenici nad Cirochou schopných ľudí ponúka. O hlasy voličov sa uchádzajú aj ľudia vzdelaní a mladí, ktorí môžu komunálnu politiku v našej obci obohatiť o dravosť a entuziazmus, vyplývajúce z ich veku, ale aj starší, ktorí sú zas bohatší o životné a profesné/pracovné skúsenosti.

Budúcnosť našej obce je v našich rukách. V sobotu 15.11. si zvolíme ľudí, ktorí nás a našu obec budú zastupovať a reprezentovať nasledujúce štyri roky. Každý kto voliť môže, by teda voliť mal. Rozhodnite sa správne a voľte zodpovedne!

 

Ing. Patrik Šepeľa
nezávislý kandidát na poslanca

  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa