Ján Mažerik – kandidát na poslanca

Ján Mažerik – kandidát na poslanca

Prajem všetkým dobrý deň,

dovoľte mi, aby som sa Vám v krátkosti predstavil. Narodil som sa v Kamenici nad Cirochou pred 55 rokmi. Dovolím si sám seba nazvať kamenickým patriotom, pretože tu celý život žijem, vždy som sa o dianie v Kamenici zaujímal a jej osud mi nebol a nie je ľahostajný. Aj preto som sa rozhodol kandidovať na post poslanca obecného zastupiteľstva a rád by som svojou prácou prispel k pozitívnym zmenám v našej obci.

Pár základných informácií o mojej osobe

Po ukončení základnej školy som nastúpil na štúdium na SOU v Zlatých Moravciach, odbor autoelektrikár. Po skončení SOU som pracoval v rôznych pracovných odvetviach ako zamestnanec, tak aj živnostník. Posledné roky sa živým ako strojník.

Moje záľuby a aktivity vo voľnom čase

Som aktívnym športovcom a už od mladosti som sa venoval futbalu a parašutizmu. Láska k futbalu mi vydržala až do dnes. Som členom Kamenického futbalového tímu Starí páni. Ďalej som aktívnym členom poľovníckeho združenia Jazvec v našej obci, kde sa pravidelne zúčastňujem všetkých akcií a brigád. Som najstarším členom SNS v Kamenici.

Moje poslanecké priority

Keďže som 10 rokov členom komisie životného prostredia a aktívnym poľovníkom, mám veľký záujem o životné prostredie a jeho zlepšenie, napríklad aktívnym bojo proti čiernym skládkam a ich likvidáciou. Ďalšou mojou prioritou je rozvoj športových aktivít ako pre mladých, tak aj pre starších. Rád by som sa pričinil o vybudovanie workoutové ihriska v našej obci. To sú ale iba čiastočné priority. Tou hlavnou je však celkové zlepšenie životnej situácie v našej obci Kamenica nad Cirochou. Aby naša obec rozkvitala a ďalej sme boli hrdí na to, že sme Kameničania.

Za seba, Jána Mažerika, Vám voličom sľubujem, že svojou prácou pre to urobím maximum a ešte viac.

Ďakujem za Váš čas a všetkým nám prajem šťastnú voľbu.

 

Ján Mažerik
kandidát na poslanca za SNS

  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa