Martin Polák: O mne

Martin Polák: O mne

Vážení spoluobčania a drahí priatelia,

je mi obrovskou cťou osloviť Vás a uchádzať sa o Vašu dôveru v nadchádzajúcich komunálnych voľbách, v ktorých spoločne rozhodneme o budúcnosti našej krásnej obce, Kamenica nad Cirochou. Oslovujem Vás ako Kameničan, ako jeden z Vás, ktorému záleží na rozvoji a napredovaní života v našej obci. I ja mám našu obec nesmierne rád a záleží mi na jej rozvoji a fungovaní. Som presvedčený, že naša obec môže byť miestom pre kvalitný, spokojný a dlhý život a rovnako tak i miestom, na ktoré môžeme byť právom všetci hrdí. Kamenica nad Cirochou, má veľký potenciál. Jedinečná poloha, priateľskí obyvatelia, kultúra a história ju predurčujú byť znova strediskovou obcou. Dovoľte mi predstaviť Vám postupne Kamenicu nad Cirochou mojimi očami. Oživiť tak miesta, kde som vyrastal, trávil mladosť a prežíval tie najkrajšie a nezabudnuteľné chvíle svojho života.

O mne

Aby ste mali lepšiu predstavu kto som, a kde pôsobím, dovoľte mi sa Vám aspoň takto v krátkosti predstaviť. Volám sa Martin Polák a narodil som sa 8. mája 1972. Som šťastne ženatý a mám dve úžasné deti.

V roku 1991 som ukončil stredoškolské štúdium v odbore nábytkár na Strednej odbornej škole drevárskej v Spišskej Novej Vsi.
Po ukončení vojenskej služby som 3 roky pracoval ako predavač nábytku a neskôr ako projektant kuchynských interiérov.
V roku 1993 som naštartoval medzinárodnú kariéru v spoločnosti IKEA ako vedúci oddelenia kuchýň a následne v rokoch 1995-1997 v spoločnosti PepsiCola ako účtovník.
Od roku 1997 až do 2008 som sa v spoločnosti OMV Slovensko postupne vypracoval z manažéra marketingu cez obchodného manažéra na regionálneho manažéra.
V rokoch 2008–2012 som pôsobil v Rusko-Anglickej spoločnosti TNK-BP ako obchodný riaditeľ.
Od roku 2012 až do súčasnosti pomáham tvoriť a rozvíjať koncept maloobchodnej siete spoločnosti 1DAY ako riaditeľ spoločnosti.
Počas 20 rokov praxe som mal možnosť stretnúť úspešných ľudí a podieľať sa s nimi na tvorbe a formovaní viacerých úspešných projektov doma i v zahraničí.

 

S úctou,
Martin Polák

  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa