Viacúčelové ihrisko

Viacúčelové ihrisko

Možnosti športového vyžitia v našej obci sú minimálne. V podstate okrem toho čo nám akoby sama ponúka okolitá príroda, v obci a jej okolí nemáme miesto/priestory, kde by sa dala vyvíjať zmysluplná športová aktivita. Z futbalového ihriska pri ZŠ sa stal súkromný pozemok, trávnatú plochu na letisku si “chránia”, tenisové ihrisko pri benzínovej pumpe chátra, fitklub UP3 skončil a pri poslednom pokuse vstúpiť na futbalové ihrisko FK Kamenica nad Cirochou som bol upozornený, že tam nemám čo robiť. Napadá mi už len telocvičňa ZŠ (kde som si naposledy zašportoval ešte ako žiak ZŠ… (-:)

Pre zlepšenie športového prostredia v obci, obec zrealizovala projekt viacúčelového ihriska:

Realizovaný projekt: 3. Zlepšenie športového prostredia v obci ( viacúčelové ihrisko pri ZŠ) v hodnote 7 042, EUR z Úradu vlády SR.


 
Zmluvu o tomto “diele” by ste na oficiálnych stránkach obce hľadali márne. Obec “vylepšovala” ihrisko svojpomocne. Takto dnes vyzerá investícia za 7042,- euro. Suma síce neveliká, ale pri zmysluplnejšom využití by naozaj mohla naplniť svoj účel “zlepšenie športového prostredia v obci”.

Obecnému zastupiteľstvu (podľa vyjadrenia jedného člena) chýba spätná väzba od mladých ľudí. Mladí ľudia by mali dať najavo/povedať, čo im v obci chýba. Pri pohľade na vyššie menované “možnosti” by na začiatok možno postačila súvislá trávnatá plocha, kde by mladšie ročníky pri hre nikto nerušil a nevyháňal ich odtiaľ. Hodnota takejto investície by bola nevyčísliteľná…

Ing. Patrik Šepeľa

  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa