Náhodné stretnutie s mladým kráľom

Náhodné stretnutie s mladým kráľom

Väčšina z vás pravdepodobne zaregistrovala video s mačkou divou natočenou v katastri obce Kamenica nad Cirochou.

Jeden z Kameničanov, ktorý sa zúčastnil omše na Červenom grúne nad obcou Kamienka vo vojenskom obvode Valaškovce sa nám pochválil podobným videom.

“Po sv. omši pri kríži na Červenom grúni, som sa rozhodol zísť do Kamienky po svažnici, ktorá sa tiahne popri tečúcom potoku. Túto lokalitu som dobre poznal a trošku som dúfal, že sa mi podarí zazrieť nejakú zver. Pomaly a opatrne som schádzal, ale nemal som šťastie. Nevadí, prechádzka to bola aj tak krásna, vravím si… Keď som už bol takmer pri asfaltovej ceste, a myšlienkami som bol už doma, na rúbani po pravej strane som zbadal pohyb. Spozornel som a pripravil som si fotoaparát. Na moje prekvapenie ku mne po svahu dolu schádzal mladý jeleň. Potichu som zašiel za najbližší strom a začal som kamerovať. Jeleň ma nezbadal a začal sa kľudne pásť.”

Video z tohto nevšedného stretnutia si môžte pozrieť tu:

“Jeleňa som pozoroval asi pol hodinu. Tak ako nečujne prišiel, tak aj odišiel. Aj keď som už videl mnohých jeleňov, po jeho odchode som ešte chvíľu stál a bol vďačný za toto nevšedné stretnutie. Spomienky na tohto mladého kráľa našich lesov mi spríjemnili celú cestu domov a v pamäti mi ostanú dúfam navždy.”

Máte aj Vy zaujímavé video? Napíšte nám email a podeľte sa oň s nami a ostatnými Kameničanmi 🙂

 

Ing. Patrik Šepeľa

Čítajte tiež:
VO Valaškovce – legislatíva
Dogtrekking pod Vihorlatom

Pokračujte v čítaní novšieho alebo staršieho článku«« X »»
  • Komentáre
Napíš komentár


2014 - 2018 © Ing. Patrik Šepeľa